ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σπουδαία πρόκριση του Απολλώνιου στο F4

Σπουδαία πρόκριση του Απολλώνιου στο F4

Με τις Θεοδωρακέα, Σιώρη να εξελίσσονται σε «δήμιους» της Ευρυάλης για δεύτερο ματς  μέσα σε 48 ώρες (είχε προηγηθεί νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής), ο Απολλώνιος επικράτησε 3-1 της ομάδας της Γλυφάδας για το κύπελλο και πήρε σπουδαία πρόκριση για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΔΑ αλλά και στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΟΠΕ.

Η ομάδα του Κερατσινίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ευρυάλη που μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε το πρώτο σετ με 23-25, κατάφερε με τη βοήθεια των φιλάθλων της αλλά και με φοβερό πάθος, να κάνει αντεπίθεση διαρκείας και να φτάσει με ανατροπή στο τελικό 3-1, αποτέλεσμα που πανηγύρισαν έντονα στο φινάλε του ματς, ο προπονητής Γιώργος Δεναξάς και οι παίκτριες του.

Τα  σετ 3-1 (23 – 25 , 25 – 14 , 25 – 22 , 25 – 23 )

Απολλώνιος: (Γιώργος Δεναξάς): Μάστορα, Θεοδωρακέα, Κορακιανίτη, Γούνου, Σιώρη, Κατσαρού(λ), Βαζαίου(λ), Μπουρέκα, Μαντούβαλου Μ, Μαντούβαλου Δ , Καμπούρη, Γιαννάτση, Αποστόλου, Λουρίδα.

Ευρυάλη (Κώστας Γκούντας): Μπαλή, Μαρκοπούλου, Μαγγίνα, Ηλιακοπούλου, Μπραβάκου, Μαύρου, Μανώλη (λ),  Καράμπαλη (λ), Καλόσακα, Δημητρίου, Ταμπάνη.