DARK ROOM

Στα χνάρια του Ντι Κάπριο ο Ντόχερτι (fotos)!

Στα χνάρια του Ντι Κάπριο ο Ντόχερτι (fotos)!

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Αμερικανός πρώην άσος το Άρη, με τον βραβευμένο με Όσκαρ Χολιγουντιανό σούπερσταρ;

connor 3

Τελικά κάθε εμπόδιο είναι για καλό… Ο Αμερικανός πρώην μπλοκέρ των “κίτρινων”, έχει αφήσει πίσω του για τα καλά το κλειστοφοβικό “παγωμένο” δωμάτιο της Θεσσαλονίκης και απολαμβάνει πλέον  μία νέα, γαλήνια, ζωή στην Ταϊλάνδη.

thailand

Ο 26χρονος άσος, που από πέρυσι αγωνίζεται στη λίγκα της εξωτικής χώρας με τα “χρώματα” της Wing 46 Phitsanulok πλέει κυριολεκτικά σε… πελάγη ευτυχίας!

hunt_connor

connor _omada

Με συμπαίκτη, έναν άλλο γνώριμο ξένο άσο από την παλιότερη θητεία του στη Λαμία, τον Καναδό ακραίο, Στιβεν Χάντ, οδηγούν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους στον τίτλο, έχοντας μέχρι στιγμής μόλις μία ήττα σε οκτώ αγώνες και όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Volleyplanet έχει βρει τον… επίγειο Παράδεισο!

koypa2

“Οι συνθήκες είναι πολύ καλές… Έχουμε τρία γεύματα την ημέρα, πληρωνόμαστε κανονικά στην ώρα μας και η διοίκηση της ομάδας μας προσφέρει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να είσαι απόλυτα εστιασμένος στις αγωνιστικές σου υποχρεώσεις, μεταφορές, εξοπλισμό κ.α” τόνισε ο Ντόχερτι, που προτιμάει να τρώει… σκορπιούς και άλλα “εδέσματα” της εγχώριας κουζίνας, από ρύζι, φασόλια και hot dog που έτρωγε επί πέντε μήνες στην Ελλάδα!

fagito 2

Πέρα όμως από ταλαντούχος αθλητής ο Αμερικανός δείχνει ότι διαθέτει “μεγάλη” ψυχή και ανθρωπιά, καθώς παρά τα χρήματα που του οφείλει η διοίκηση των “κίτρινων”, δεν θέλει για την ώρα να διεκδικήσει δικαστικά τα δεδουλευμένα του για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

trapezi_aris

“Δεν έχω κάνει τίποτα για τα χρήματα που μου χρωστάει ο Άρης! Έχω πολλούς φίλους που παίζουν ακόμη στην ομάδα και δεν θα ήθελα να βάλω σε κίνδυνο τη δουλειά τους, κυνηγώντας δικαστικά το σύλλογο… ” επισημαίνει στο Volleyplanet o Ντόχερτι, εκφράζοντας παράλληλα την συμπαράστασή του στους πρώην συμπαίκτες του, που είναι εν αναμονή εξελίξεων μετά την πρόσφατη πρόταση της διοίκησης για 50% μείωση των απολαβών τους.

paralia 2

Σε αντίθεση όμως με τα προβλήματα που απασχολούν τους παίκτες του Άρη, ο άσος της Wing 46 Phitsanulok έχει βρει στο παραδεισένιο περιβάλλον της Ταϊλάνδης την ισορροπία του, κολυμπώντας με τον Χαντ σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου. Την Maya Bay των Phi Phi Ko, όπου γυρίστηκε και η ταινία «The Beach» με πρωταγωνιστή το Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

scuba_connor

Μία εξωτική παραλία, πόλο έλξης καθημερινά για χιλιάδες τουρίστες, όπου η λευκή άμμος “αγκαλιάζεται” από απόκρημνα βράχια από ασβεστόλιθο. Μια παραλία, που όπως φαίνεται οι δύο ξένοι έχουν μάθει “απ’ την καλή και την ανάποδη”, αφού χάρις στα μαθήματα Scuba Diving έχουν ζήσει τη μαγεία του βυθού, εξερευνώντας  τον φανταστικό, πολύχρωμο κόσμο που κρύβουν οι κοραλλιογενείς ύφαλοι της περιοχής.

xapla

Γιατί ο Ντόχερτι ξέρει πλέον, μετά από τόσες δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του, πως ακόμη αν δεν καταφέρει να “ψαρέψει” στο… φιλέ κάποιο βαρύτιμο τρόπαιο, μπορεί τυχαία σε ένα στρείδι να βρει κάποιο σπάνιο… μαργαριτάρι! Όπως και να χει όμως οι εμπειρίες που ζει ο Αμερικανός κεντρικός στην Ταϊλάνδη είναι ανεκτίμητες…

maimou

elefantas

boudas

connor_phi_phi

fanarakia

elefas

trip

Fotos: Facebook/A.D.D Live/Volleyball