ΔΙΕΘΝΗ

Στα χρώματα της… Φιορεντίνα η Ντάαλνετροπ!

Στα χρώματα της… Φιορεντίνα  η Ντάαλνετροπ!

Η μεγάλη άτυχη των τελικών της Βundesliga “άνοιξε τα φτερά” της από τη Στουτγκάρδη και άφησε την ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου για τη Serie A και την ομάδα του Ιταλού πρώην ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Τζιοβάνι Καπράρα, στη Φλωρεντία.

Μετά την κεντρική Πέιτζ Ταπ, ο Έλληνας τεχνικός “χάνει” από τη φιναλίστ Γερμανίας και την 20χρονη (1.90μ) διεθνή ακραία της Ολλανδίας, Νίκα Ντάαλντεροπ καθώς η πανέμορφη ταλαντούχα άσος αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή της Bisonte Firenze.

nika 6 nika brabeionika 8

Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη παίκτρια τόσο στη σάλα, όσο και στο μπιτς βόλεϊ, αφού πριν από το περσινό ασημένιο μετάλλιο στο Εurovolley 2017 των Γεωργία-Αζερμπαϊτζάν είχε στεφθεί το 2015 “βασίλισσα” στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 μπιτς βόλεϊ στη Λάρνακα. Το 2016 πέρα από πρωταθλήτρια Ολλανδίας, διατήρησε τα Ευρωπαϊκά σκήπτρα της U18 στην Αντάλια, ενώ με νέο δίδυμο την Φαν Ντρίελ κατέλαβε την 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U19, στην Λάρνακα.

nika-beach

Φέτος όμως, μετά την πρωτιά της κανονικής περιόδου στο Γερμανικό πρωτάθλημα, ένα διάστρεμμα της στέρησε την παρουσία στους τελικούς με τη Σβέρινερ και την ευκαιρία να διεκδικήσει τον παρθενικό της τίτλο μακριά από τη “χώρα της τουλίπας”.