ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στα δύσκολα του Euro η Παμπαίδων

Στα δύσκολα του Euro η Παμπαίδων

Στον Β Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κληρώθηκε η Εθνική μας ομάδα των Παμπαίδων η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος όπως η Πολωνία, η Ιταλία, και η Ρωσία, αλλά και τις πάντα υπολογίσιμες Τσεχία, Πορτογαλία.

Στα βαθιά θα κολυμπήσει η Εθνική μας ομάδα Παμπαίδων στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα “έπεσε” στον Β Όμιλο όπου κάθε παιχνίδι θα είναι ντέρμπι.

Αναλυτικά στον Β Όμιλο η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Πολωνία, Ιταλία, Τσεχία, Ρωσία και Πορτογαλία. Το πρώτο σερβίς του Euro K17 θα γίνει στις 13 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και ο τελικός θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (21/7).

Σχολιάζοντας την κλήρωση της Εθνική μας ο Ομοσπονδιακός μας τεχνiκός Γιώργος Μπακοδήμος τόνισε «Σε τελικές φάσεις ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δεν υπάρχουν κακές ομάδες και εύκολοι αγώνες. Κάθε ομάδα έχει τα ατού της και δεν υπάρχει εύκολη κλήρωση. Και οι 12 που προκρίθηκαν τα κατάφεραν με την αξία τους. Θα μελετήσουμε τους αντιπάλους μας και θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι για τους αγώνες».

Α’ όμιλος: Βουλγαρία, Φινλανδία, Τουρκία, Ρουμανία, Λευκορωσία, Γαλλία.
Β’ όμιλος: Ελλάδα, Πολωνία, Ιταλία, Τσεχία, Ρωσία, Πορτογαλία.