Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα ερυθρόλευκα η Τσιτσιγιάννη

Στα ερυθρόλευκα η Τσιτσιγιάννη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της διαγώνιας Μαρίας Τσιτσιγιάννη, η οποία μετακομίζει από τον Παναθηναϊκό και μπαίνει στο “κλαμπ” των αθλητριών που θα έχουν φορέσει και τα δυο χρώματα των “αιωνίων” αντιπάλων στην καριέρα της.

Η περυσινή χρονιά ήταν ιδανική για την Τσιτσιγιάννη που κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην καριέρα της, όμως από την έλευση του Μπράνκο Γκάιτς στα πλέι οφ δεν της δόθηκε καμία ευκαιρία και φάνηκε ότι ο Σέρβος δεν την υπολόγιζε. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι για τη θέση της αναπληρωματικής διαγώνιας/ακραίας ο Σέρβος προπονητής επέλεξε να έχει στο ρόστερ του νεαρή ξένη αθλήτρια, η οποία θα πιάσει την θέση τέταρτης ξένης στην ομάδα. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός που καραδοκούσε για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού του, έκλεισε την Τσιτσιγιάννη με τις ευλογίες του Ιταλού κόουτς του Μικέλι.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, που ήρθα στον Ολυμπιακό και έχω στόχο να τον βοηθήσω αγωνιστικά, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα να βοηθήσω την ομάδα μου και μέσα από τα παιχνίδια, να γίνω καλύτερη και να διεκδικήσουμε τίτλους στην Ελλάδα και την Ευρώπη», ανέφερε η ταλαντούχα διαγώνια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Τσιτσιγιάννη. Η Ελληνίδα διαγώνια (ημ. γέννησης 20/11/2000) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.Προηγούμενες ομάδες:

2012-17 Αργώ Βόλου

2017-20 ΑΟ Μαρκόπουλου

2020-22 Παναθηναϊκός