Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα «κυανόλευκα» της Θέτιδας η Μερτέκη

Στα «κυανόλευκα» της Θέτιδας η Μερτέκη

Την απόκτηση της Ευαγγελίας Μερτέκη ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας η οποία με την έλευση της διεθνής ακραίας ενισχύεται σημαντικά στην επίθεση συνεχίζοντας την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ενόψει της νέας περιόδου.

Μετά την Σαντορίνη, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ η Θέτιδα Βούλας αποτελεί τον 4ο σταθμό στην καριέρα της Ευαγγελίας Μερτέκης στη Volleyleague, με την έμπειρη ακραία να επιστρέφει στην Αθήνα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα των Νοτίων προαστίων.

Η Λία Μερτέκη στις πρώτες δηλώσεις της ως αθλήτρια της Θέτιδας Βούλας υπογράμμισε «Η  Θέτις  Βούλας τα τελευταία χρόνια με την είσοδο της σαλόνια της Volley league, έδειξε την διάθεση της να πρωταγωνιστεί και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή για την επόμενη σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και καλά αποτελέσματα».

Η ανακοίνωση του ΑΣΠ Θέτις Βούλας

Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την έμπειρη Ελληνίδα διεθνή ακραία Ευαγγελία Μερτέκη για την σεζόν 2023-2024.

Η Ευαγγελία αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Volleyleague και θα αποτελέσει φέτος ένα από τα ισχυρά όπλα που θα έχει στην διάθεσή του ο προπονητής μας Γιώργος Ρούσης. Εκτός του ΠΑΟΚ η Ευαγγελία έχει αγωνιστεί στην Volleyleague με τον Παναθηναϊκό, τον ΑΟ Θήρας και τους Μακεδόνες Αξιού, ενώ την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε με την Μαρσάλα στην Α2 Ιταλίας.

Ευχόμαστε στην Ευαγγελία πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας!