PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα «κιτρινόμαυρα»η Χρήστου

Στα «κιτρινόμαυρα»η Χρήστου

Η ΑΕΚ μπορεί να έχασε τον δρόμο της επιστροφής προς την Α1, ωστόσο μετά την έναρξη συνεργασίας με την Ελένη Μεμετζή ανακοίνωσε την απόκτηση της Εύας Χρήστου που θα βοηθήσει τις “κιτρινόμαυρες” στην Pre League της νέας χρονιάς.

Η έλευση της Ελένης Μεμετζή ήταν το σύνθημα της ανοικοδόμησης στην ΑΕΚ που φροντίζει να δείχνει τις προθέσεις της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με οδηγό της έμπειρη Θρακιώτισσα προπονήτρια η διοίκηση της Ένωσης δημιουργεί την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και σε αυτήν την κατεύθυνση έρχεται η απόκτηση της Χρήστου.

Η έμπειρη ακραία μετά την άνοδο με την Θέτιδα συμφώνησε με τις “κιτρινόμαυρες” και θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την υποδοχή που έπασχε φέτος, αλλά και την επίθεση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ευαγγελία Χρήστου, η οποία θα ενισχύσει τη νέα σεζόν την γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Η Χρήστου είναι γεννημένη στις 7/10/1987, έχει ύψος 1.81μ και αγωνίζεται ως ακραία. Την περσινή χρονιά φόρεσε την φανέλα της Θέτιδας με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α1».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...