Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα «κιτρινόμαυρα» η Κοσμά

Στα «κιτρινόμαυρα» η Κοσμά

Η πρώην ακραία του Ολυμπιακού, Σοφία Κοσμά αποτελεί το νέο απόκτημα της ΑΕΚ και ετοιμάζει δυναμική επιστροφή στην αγωνιστική δράση με στόχο μαζί με τις συμπαίκτριές της να δώσει χαρά στον κόσμο που ακολουθεί το τμήμα.

Μετά την Αλίκη Κωνσταντινίδου και η Σοφία Κοσμά ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα» με την Ένωση να έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Η ταλαντουχα ακραία που πέρυσι δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω της αρθροσκόπησης στο γόνατο ανυπομονεί για την επιστροφή στην καθαρά αγωνιστική δράση ενώ στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που όλα πήγαν καλά και οι συζητήσεις με την ΑΕΚ οδήγησαν τελικά στην οριστική συμφωνία συνεργασίας. Είναι ένα νέο βήμα για μένα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και με τις συμπαίκτριες μου να δώσουμε μόνο χαρές στον κόσμο της ΑΕΚ. Πάνω από εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Σοφία Κοσμά, η οποία υπέγραψε σήμερα το νέο της συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.
Η Κοσμά είναι γεννημένη στις 15 Νοεμβρίου του 1993 και αγωνίζεται ως ακραία. Η Α.Ε.Κ. καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...