Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στα «πιτς» ο Κλάρκ

Στα «πιτς» ο Κλάρκ

Επιμήκη μερική ρήξη μεσοπλεύριου μυός έδειξαν τα αποτελέσματα της εξέτασης που έκανε ο Κάρσον Κλάρκ με τον Αμερικανό διαγώνιο του Ολυμπιακού να είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πραγματοποίησε ο Κάρσον Κλάρκ ανακοινώθηκαν από τον ιατρό των «ερυθρολεύκων» Γιώργο Τσικούρη…

Ο Αμερικανός διαγώνιος του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από επιμήκη μερική ρήξη μεσοπλεύριου μυός και όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Καζάζης θα πρέπει να σκέφτεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να τον αφήσει εκτός αγώνα με τη ΜΕΝΤ προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του και να αποθεραπευθεί πλήρως.

Ο Κλάρκ πάντως συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Τρίτη αφού έδωσε το παρών σήμερα και ακολούθησε το πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο το πρωί και προπόνηση στο γήπεδο το απόγευμα.

Τις επόμενες ημέρες όμως θα ρίξει ταχύτητες και θα ακολουθεί πιο συντηρητικό πρόγραμμα προκειμένου να υπολογίζεται κανονικά στις υποχρεώσει της ομάδας στο Τσάμπιονς Λίγκ.