Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα «πράσινα» και τη νέα χρονιά η Παπαφωτίου

Στα «πράσινα» και τη νέα χρονιά η Παπαφωτίου

Η Αθηνά Παπαφωτίου θα συνεχίσει να φορά τα «πράσινα» και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την διεθνή πασαδόρο, η οποία παραμένει στην ομάδα προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας υπεράσπισης των κεκτημένων στον Άγιο Θωμά και τη νέα χρονιά.

Στην εμπειρία και το αγωνιστικό πάθος της Αθηνάς Παπαφωτίου θα στηριχθεί και τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ανανέωσαν την συνεργασία τους.  Η διοίκηση των «πράσινων» ανακοίνωσε την ανανέωση με την 34χρονη πασαδόρο που δήλωσε έτοιμη να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της φετινής χρονιάς.

Σχολιάζοντας την παραμονή της στην ομάδα η Παπαφωτίου δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα έναν χρόνο θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Είχαμε μια φανταστική χρονιά και χαίρομαι που η επιστροφή μου στην Ελλάδα συνδυάστηκε με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια. Η επόμενη χρονιά παρουσιάζει ένα διαφορετικό κίνητρο για εμάς, καθώς καλούμαστε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα. Το να μείνεις στην κορυφή είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να φτάσεις εκεί, κι είμαι ενθουσιασμένη και διψασμένη για αυτήν την καινούρια πρόκληση. Ανυπομονώ να παλεύουμε για κάθε παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό μας. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου! Τα λέμε σύντομα!»

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Αθηνά Παπαφωτίου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Η νταμπλούχος Αθηνά Παπαφωτίου παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων πασαδόρων που έδειξε την αξία της την περσινή σεζόν καθώς αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παράγοντες στην κατάκτηση του νταμπλ για τον Παναθηναϊκό.