BEACH VOLLEY

Στα προημιτελικά Κουρτίδου/Κλέπκου, 9οι οι Παίδες

Στα προημιτελικά Κουρτίδου/Κλέπκου, 9οι οι Παίδες

Στις “8” καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ U18 που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας προκρίθηκε η Εθνική Κορασίδων, ενώ το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Παίδων, αποτελούμενο από τους Χατζηνικολάου/Κώστογλου κατέλαβε την 9η θέση.

Οι διεθνείς Κορασίδες Μαρία Κλέπκου και Παρασκευή Κουρτίδου του μπιτς βόλεϊ επικράτησε με 2-0 (21-14, 21-17) στο β’ γύρο των νοκ άουτ αγώνων των Πάσκεβιτς, Κοβάλσκαγια από την Λιθουανία και θα διεκδικήσει την είσοδο της στα ημιτελικά κόντρα στις Ρωσίδες Κοζαντέι, Φεντιούνοβα.

Brno

Αυτός θα είναι ο τρίτος αγώνας της ημέρας και για τις δύο ομάδες οι οποίες τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου τους και έχουν ξεκινήσει να αγωνίζονται από τον πρώτο γύρο των νοκ άουτ.

Αντίθετα με τις Κλέπκου/Κουρτίδου με την 9η θέση αποχαιρετά τη διοργάνωση η Εθνική παίδων. Οι Χατζηνικολάου/ Κώστογλου μόνο στο β’ σετ μπόρεσαν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους και ηττήθηκαν με 2-0 (21-13, 21-19) από τους Ρώσους Γκορμπένκο, Ιβάνοφ στο 2ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων.