ΔΙΕΘΝΗ

Στα… χέρια του Αθανασόπουλου το «κανόνι» της Μπεζιέ!

Στα… χέρια του Αθανασόπουλου το «κανόνι» της Μπεζιέ!

Την ΜVP των τελικών και πρώτη σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος, Κρίσταλ Ρίβερς πρόσθεσε στο οπλοστάσιο της Στουτγκάρδης ο Έλληνας τεχνικός της φιναλίστ ομάδας της Bundesliga.

Μετά λοιπόν την μεταγραφή της πρωταθλήτριας Ευρώπης του Ολυμπιακού, Πολ και την ανανέωση σημαντικών αθλητριών, η Αllianz ΜTV ενισχύθηκε σημαντικά στον επιθετικό τομέα με την απόκτηση της 23χρονης Αμερικανίδας διαγώνιας της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Μπεζιέ.

rivers 2  rivers 3

Αν και “μικρή στο δέμας” (1.80μ), η Ρίβερς των “Αγγέλων” όταν έχει την μπάλα στα χέρια της μετατρέπεται σε… δαίμονα βγάζοντας το… φονικό της ένστικτό στις αντιπάλους της. Ενδεικτικό είναι πως με την εκρηκτικότητά και την αποτελεσματικότητα της πέτυχε συνολικά 419 πόντους και αναδείχθηκε τοπ σκόρερ και κορυφαία επιθετική του φετινού γαλλικού πρωταθλήματος.

H πρώην απόφοιτος του Πανεπιστημίου των ΗΠΑ, είχε δείξει την έφεση στο σκοράρισμα από τα κολλεγιάκα της χρόνια, όπου με το Νο 13 στην φανέλα, σάρωσε αγωνιζόμενη ως κεντρική, όλα τα ρεκόρ στο πρωτάθλημα και “έγραψε” τη δική της ιστορία με την ομάδα των “Crimson Tide”.

rivers _alabama

Άλλωστε όταν κοιτάς στα μάτια τον καρκίνο και καταφέρνεις να τον κερδίζεις, κανένας αντίπαλος δεν μπορεί πια να σε τρομάξει. Πριν δύο χρόνια η Ρίβερς, διαγνώστηκε με λεύκωμα Hodgkins, αλλά δεν το’ βαλε κάτω! Υποβλήθηκε σε θεραπεία ενώ παράλληλα συνέχισε να παρακολουθεί τα μαθήματά της και να γυμνάζεται.

Και ενώ κάποιοι που θα μπορούσαν να βρεθούν στη θέση της θα ήθελαν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα αυτόν τον εφιάλτη, η Ρίβερς όχι μόνο το άφησε πίσω της, αλλά σπούδασε μάλιστα κυτταρική βιολογία, προκειμένου να έχει την ευκαιρία στη ζωή της εκτός γηπέδων να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους για τους οποίους σήμερα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την μαχητικότητα, το θάρρος και τον τρόπο που διαχειρίστηκε αυτή την εφιαλτική περίοδο της ζωής της.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...