Α1 ΑΝΔΡΩΝ

All Star Game Σύρος: Αποκλεισμοί, ψέματα και…. Συγγνώμη

All Star Game Σύρος: Αποκλεισμοί, ψέματα και…. Συγγνώμη

«Την αναβίωση του θεσμού Volley League All Star μετά από 10 χρόνια ανέλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την ΕΣΑΠ ως συνδιοργανωτή και με την υποστήριξη του ΠΑΣΑΠ», ήταν η αρχική ενημέρωση, η οποία μας χαροποίησε.

Οι μέρες πέρασαν, περιμέναμε να δούμε πώς θα χειριστούν οι αρμόδιοι το All Star, αν θα ενημερώσουν όπως γίνεται σε διοργανώσεις τα Μέσα για το αν καλύπτονται ή όχι διαμονές-μετακινήσεις, έγινε μια συνέντευξη Τύπου μεταξύ των υπαλλήλων της ΕΣΑΠ και του «skype» και φτάνουμε στο σήμερα…

Για εμάς στο VOLLEYPLANET που ζούμε για το βόλεϊ και δεν κερδίζουμε κάτι από αυτή τη γωνιά, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: δεν υπάρχει μόνο ανικανότητα, δεν υπάρχει ανοργανωσιά,  υπάρχει επιλεκτικός αποκλεισμός μέσων και δημοσιογράφων που έχει μικρύνει το άθλημά μας. Δεν το λέμε μόνο εμείς αυτό, απλά εμείς το γράφουμε κιόλας!

Το εξωφρενικό είναι ότι για το τυπικό μια κοινή δικαιολογία δεν υπάρχει: «δεν έδωσαν εισιτήρια…», «δεν έδωσαν δωμάτια», «έλα μωρέ δεν τους ξέρετε…», «φταίει ο τάδε…», «φταίει η τάδε…», «φταίει ο ανάδρομος Ερμής…»…

Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέφεραν ότι μερίμνησαν (σε χαλεπούς καιρούς πάνω από 40.000 Ευρώ διατέθηκαν για τη διοργάνωση αφού έρχονται και εκλογές) και πως τη διαχείριση την ανέλαβε η ΕΣΑΠ. Από την ΕΣΑΠ κλασικά εικονογραφημένα… πάντα φταίνε οι άλλοι.

Ρωτήσαμε για προσκλήσεις στις διοικήσεις των σωματείων, ρωτήσαμε –έστω- για προσκλήσεις στα γραφεία Τύπου των συμμετεχουσών ομάδων, σε μεγάλα αθλητικά site, σε εφημερίδες… γενικά ρωτήσαμε τους πάντες και τα πάντα για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν τηρούνται διαδικασίες ούτε για τα μάτια του κόσμου παρά μόνο δημόσιες σχέσεις!

Σαν VOLLEYPLANET οφείλουμε -λοιπόν- ένα μεγάλο διπλό συγγνώμη:

  1. Στους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές (σ.σ μην νομίζετε ότι δεν έχουν παράπονα και αυτοί!) που δεν θα προβάλουμε το γεγονός και τις προσπάθειές τους.
  1. Στους αναγνώστες μας που δεν θα βρουν καμία είδηση για το γεγονός.

Τέλος, ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή είναι μια τοποθέτηση-ενημέρωση στους φίλους της ιστοσελίδας και πως καλό θα ήταν να μην επανέλθουμε με ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, συμφωνίες, PR-ιλίκια, πολιτικές ή θεσμικές αστοχίες…

V.P