Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στάροβιτς : «Χαρούμενος και έτοιμος για επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ»

Στάροβιτς : «Χαρούμενος και έτοιμος για επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ»

Έτοιμος να ξεκινήσει να μετρά νίκες και να πανηγυρίσει με τον ΠΑΟΚ μεγάλες επιτυχίες δήλωσε ο Σάσα Στάροβιτς κατά την επίσημη παρουσίαση του από την διοίκηση των «ασπρόμαυρων» στην Πυλαία…

Αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ δηλώνει ο Σάσα Στάροβιτς. Ο νέος διαγώνιος των Θεσσαλονικιών παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Τσαλόπουλο και τον Γιάννη Καλμαζίδη και άπαντες ευχήθηκαν η ομάδα να βαδίσει τον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος καλωσόρισε τον Σέρβο διαγώνιο δηλώνοντας «Δύσκολη η προσπάθεια αντικατάστασης του Γκόμεζ. Σταθήκαμε τυχεροί πιστεύω ότι κάναμε μία καλή επιλογή φυσικά σύμφωνα και με την επιλογή του Καλμαζίδη. Εύχομαι μαζί να σηκώσουμε όσες περισσότερες κούπες γίνεται.

Δυστυχώς η τύχη δεν μας ήθελε στην περίπτωση του Γκόμεζ. Ωστόσο με την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού τιμ, του δώσαμε την ευκαιρία να προσπαθήσει να επανέλθει, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Φτάσαμε στο σημείο να τον αντικαταστήσουμε, ίσως ήταν συγκυρία, στην χρονική στιγμή που προέκυψε όλο αυτό, ήταν και η επιθυμία του Στάροβιτς να φύγει από την ομάδα που ήταν. Δε αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη και κάναμε υπέρβαση στο μπάτζετ σε σχέση με αυτό που είχαμε αρχικά. Πλέον βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας τον παρουσιάζουμε».

Στάροβιτς : «Ότι μπορώ για επιτυχίες»

Ο Σάσα Στάροβιτς φρόντισε να ξεκινήσει τις δηλώσεις του στα ελληνικά καλησπερίζοντας τους πάντες και με ένα χαμόγελο δήλωσε έτοιμος για… δράση και νίκες.

Ο νέος διαγώνιος του ΠΑΟΚ υπογράμμισε «Ευχαριστώ πολύ καλησπέρα (στα ελληνικά). Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό ο ΠΑΟΚ. Έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα. Θα κάνω με τη σειρά μου ότι μπορώ για να έχει η ομάδα επιτυχίες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την υποδοχή που μου επεφύλαξαν. Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα να δώσουμε και ελπίζω να έρθει κόσμος στο γήπεδο. Είμαι Παρτιζάν και έτσι ξέρω πολύ καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας. Ελπίζω αύριο να είμαστε εδώ μαζί για να γιορτάσουμε τη νίκη κόντρα στην Τουρ».

Από εκεί και μετά ο Στάροβιτς αναφέρθηκε και στην παρουσία του Βέλικο Πέτκοβιτς με τον οποίο είναι συμπαίκτες στις Εθνικές ομάδες της Σερβίας τονίζοντας πως ήταν ένας λόγος που επέλεξε τους «ασπρόμαυρους».

«Με τον Πέτκοβιτς παίζουμε 10 χρόνια μαζί στις εθνικές ομάδες και 4 χρόνια στον ίδιο σύλλογο. Γνωρίζω τον τρόπο παιχνιδιού του και θα με βοηθήσει πάρα πολύ στο παιχνίδι μου. Φυσικά και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στάροβιτς.

Καλμαζίδης : «Παίκτης υψηλού επιπέδου ο Στάροβιτς»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης καλωσόρισε τον Στάροβιτς στην ομάδα τονίζοντας πως θα βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος δεν παίζει με τον χρόνο για να τον χρησιμοποιήσει αύριο κόντρα στην Τουρ. Παράλληλα όμως δήλωσε πως ο Στάροβιτς είναι έτοιμος αλλά χρειάζεται χρόνος προκειμένου να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες.

«Καλωσορίζω τον Σάσα στον ΠΑΟΚ. Θα μας βοηθήσει οπωσδήποτε καθώς είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Είμαι χαρούμενος που τον έχουμε κοντά μας» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης που συνέχισε λέγοντας «Να συμπληρώσω σε αυτό που είπε ο πρόεδρος μας για την τύχη που είχαμε με την απόκτηση του Στάροβιτς. Δεν ήταν τύχη, ήταν η μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο κ. Κατσαρής μαζί με τον κ. Τσαλόπουλο. Εφάρμοσαν το πλάνο που είχαμε σαν σταφ και βοήθησαν την ομάδα, οπότε μόνο τυχαίο δεν είναι, τους ευχαριστούμε για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Τώρα πρέπει να ανταποκριθούμε και εμείς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι πανέτοιμος αλλά σίγουρα στο βόλεϊ χρειάζεται χρόνο ένας νέος παίκτης για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους. Εμείς δεν παίζουμε με το χρόνο. Θα δούμε, δεν ξέρω. Έχει κάνει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα, ο αθλητής ήρθε ταλαιπωρημένος από το ταξίδι, είχε και τα μπλόκα στα σύνορα. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση, είναι έτοιμος σωματικά».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...