ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στάροβιτς: «Είναι ένας… τελικός, πριν τον τελικό!»

Στάροβιτς: «Είναι ένας… τελικός, πριν τον τελικό!»

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε τελική φάση Κυπέλλου, ο Σάσα Στάροβιτς είναι «πρωτάρης» σε ελληνικό Final 4 και για το λόγο αυτό όπως δηλώνει ο Σέρβος διαγώνιος «θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ».

Πόσο διαφορετικό είναι αυτό το παιχνίδι σε σχέση με αυτά που ήδη έχετε κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ;

“Πιστεύω ότι τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα με τον Ολυμπιακό δεν μετράνε. Κάθε Final4 και κάθε τέτοιο παιχνίδι είναι διαφορετικό κάθε φορά. Από τη δική μας μεριά το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι ενέργεια να δώσουμε το 100% προκειμένου αρχικά να προκριθούμε στον τελικό και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε το Κύπελλο”.

Ο Ολυμπιακός σας έχει κερδίσει τρεις φορές, σας αγχώνει αυτό;

“Τα ματς με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλα ντέρμπι και το γεγονός ότι έχουμε χάσει τρεις φορές φέτος χρήζει φαβορί τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να είναι καλό για εμάς αφού το άγχος και η πίεση θα είναι στην πλευρά του. Είναι ένας τελικός πριν τον τελικό και θα τα δώσουμε όλα”.

-Πώς σου φαίνεται που θα αγωνιστείς σε ένα γήπεδο με ακαδημίες βόλεϊ και γενικότερα κόσμο του αθλήματος;

“Ειλικρινά μου αρέσουν τα γεμάτα γήπεδα και πραγματικά θα ήθελα να έχουμε τους φίλους του ΠΑΟΚ δίπλα μας. Ωστόσο, γνωρίζω πως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πιο ένθερμη και καταλαβαίνω ότι προέχει η ασφάλεια. Και μόνο το γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο από κόσμο του βόλεϊ και παιδιά θα είναι κάτι ξεχωριστό και θα κάνει καλό και στο ίδιο το άθλημα”.

ΠΑΟΚ : volleyball.gr