ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στας Σέρρας και «με τη βούλα» το F-4 Κυπέλλου Γυναικών

Στας Σέρρας και «με τη βούλα» το F-4 Κυπέλλου Γυναικών

Με την υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ του Δήμου Σερρών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης οριστικοποιήθηκε και επίσημα η διοργάνωση στις 6 και 7 Απριλίου 2019 του φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στο Κλειστό γυμναστήριο Σερρών, με την πόλη να αποκομίζει σημαντικά οφέλη από τη διοργάνωση.

Ο διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος επισκέφθηκε τη Δευτερα την πόλη των Σερρών, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών αλλά και το Κλειστό γυμναστήριο Σερρών και αφού παρέδωσε μια λίστα των εργασιών που πρέπει να γίνουν άμεσα στο Κλειστό γυμναστήριο υπέγραψε με το Δήμαρχο το συμφωνητικό τέλεσης των αγώνων στην πόλη των Σερρών.

Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές όπως και οι παρεμβάσεις στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου και για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και τη φιλοξενία των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων βόλεϊ γυναικών της χώρας, αλλά και για τη διευκόλυνση της τηλεοπτικής μετάδοσης του φάιναλ φορ από την ΕΡΤ.

Άλλωστε έχουν περάσει 27 ολόκληρα χρόνια που το κλειστό γυμναστήριο Σερρών φιλοξένησε τόσο σημαντική διοργάνωση (είχε διεξαχθεί στις Σέρρες το 1992 το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ νεανίδων).

Για την τηλεοπτική μετάδοση πρέπει να γίνουν εργασίες όσον αφορά τον ηλεκτροφωτισμό αλλά και να τοποθετηθούν ιδικές εξέδρες για την τοποθέτηση των καμερών.

Το σίγουρο είναι ότι με την ολοκλήρωση των έργων το κλειστό γυμναστήριο Σερρών θα… αλλάξει προς το καλύτερο αλλά κατά τη διάρκεια τους θα ταλαιπωρηθούν οι σύλλογοι αφού θα υπάρξουν προβλήματα με τις προπονήσεις τους αλλά και με πολλά παιχνίδια που αναγκαστικά θα αλλάξουν έδρα και θα γίνουν στο κλειστό της ομόνοιας.

Βέβαια τα οφέλη από μια τόσο μεγάλη διοργάνωση είναι πάρα πολλά για την πόλη των Σερρών.