BEACH VOLLEY

Στάση Μάταλα στα Masters

Στάση Μάταλα στα Masters

Αλλαγή στο πρόγραμμα των Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley έφερε η αδυναμία ανταπόκρισης του Δήμου Ηλίδας να διοργανώσει το τουρνουά στην Κουρούτα , με αποτέλεσμα η ΕΟΠΕ να ανακοινώσει την αντικατάστασή του με αυτό της Κρήτης στα Μάταλα.

Αλλαγή στα τουρνουά Masters φέρνει η οικονομική αδυναμία του Δήμου Ηλίδας να φιλοξενήσει το τουρνουά της Κουρούτας.

Έτσι μετά την σχετική ενημέρωση που είχε η ΕΟΠΕ από τον Δήμο προχώρησε τάχηστα στην αντικατάσταση του Masters με αυτό στα Μάταλα της Κρήτης που θα διεξαχθεί  το τριήμερο 31 Ιουλίου-2 Αυγούστου.

Ένα τουρνουά με την δική του ιστορία τα τελευταία χρόνια που αποτελεί το μεγαλύτερο τουρνουά της Κρήτης και που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρων. Πλέον με την μετατροπή του σε Masters (έστω και με αλλαγή στο 90΄) η ΕΟΠΕ το αναβαθμίζει και του προσθέτει την απαιτούμενη αίγλη και άπαντες φιλοδοξούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις του καλοκαιριού.

Παράλληλα η Ομοσπονδίας ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Anima Club και τον Παύλο Μπελιγράτη που θα φιλοξενήσει τουρνουά Open

Η Ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

«Η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώθηκε από τη Δήμο Ηλίδας για την αδυναμία ανταπόκρισης στις αναληφθείσες, βάσει συμφωνητικού, υποχρεώσεις ενός τουρνουά της κατηγορίας Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015 από την πλευρά τους.

Ως εκ τούτου η Ε.Ο.ΠΕ. είναι υποχρεωμένη να ματαιώσει την διεξαγωγή του τουρνουά Masters Κουρούτας. Μετά από απόφαση του ΔΣ, η Ε.Ο.ΠΕ. προχωρά στην αντικατάσταση του συγκεκριμένου τουρνουά, με τουρνουά κατηγορίας Masters που θα διεξαχθεί το τριήμερο 31/7-2/8 στα Μάταλα της Κρήτης.

Επίσης η Ε.Ο.ΠΕ. προχωρά σε συνεργασία με το Anima Club (Σαρωνίδα) και τον Παύλο Μπελιγράτη και στη διεξαγωγή τουρνουά κατηγορίας “Open” του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Αnima Club το προσεχές Σαββατοκύριακο 24-26/7 (Οpen Σαρωνίδας).

Τέλος η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει ότι η διεξαγωγή του Final U19 του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley Juniors 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας και το Final U22 στο Εθνικό προπονητήριο beach volley του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Για όλα τα παραπάνω θα ακολουθήσει συμπληρωματική προκήρυξη όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι όροι και οι διατάξεις».