Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στεφάνου: «Αν δεν ματώσουμε…»

Στεφάνου: «Αν δεν ματώσουμε…»

Ο έμπειρος λίμπερο του Ολυμπιακού, Γιώργος Στεφάνου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ευχαρίστησε τον Φοίνικα που… κόντραρε, αφυπνίζοντας παράλληλα τον Ολυμπιακό, αφού όπως είπε αν δεν ματώσεις, δεν καταφέρνεις τίποτε.

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται όλο και καλύτερη, αλλά και στον κόσμο που δημιουργεί τέτοια ατμόσφαιρα. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι αν δεν ματώσουμε δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα. Ευχαριστώ την ομάδα της Σύρου που μας υπενθύμισε ότι θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να νικήσουμε», είπε ο Στεφάνου στην κάμερα της Nova.

Παράλληλα, ο «ερυθρόλευκος» άσος είπε για το ζευγάρι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ: «Δεν υπάρχουν προτιμήσεις όσοι έφτασαν στα πλέι οφ έφτασαν για τον τελικό. Εκτίμησή μου είναι ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο φορμαρισμένος από ποτέ σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που στήθηκε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Κόιστρα: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Ολλανδός διαγώνιος Βίτζε Κόιστρα που έκανε από τις καλύτερες εμφανίσεις του, ανέφερε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Φοίνικας Σύρου έπαιξε καλά και είχε αυτοπεποίθηση. Πάλεψε. Ωστόσο, είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί επιστρέψαμε και πάμε στους τελικούς».