Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στέγη στο Ηράκλειο για ΑΕΚ

Στέγη στο Ηράκλειο για ΑΕΚ

Το κλειστό του Ηρακλείου θα είναι και πάλι η «φωλιά» και έδρα των τμημάτων βόλεϊ της ΑΕΚ, αλλά και όλων των τμημάτων τη Ερασιτεχνικής, μετά την συμφωνία με τον Δήμο που είναι έτοιμη προς υπογραφή.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ερασιτεχνικής δείχνει να βρίσκει λύση. Το γηπεδικό που για πολλά τμήματα ήταν το Νο 1 πρόβλημα και τα έκανε «τσιγγάνους» ανα την Αττική είναι έτοιμο να λυθεί έπειτα από την συμφωνία που υπήρξε με τον Δήμο Ηρακλείου.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Δήμο Ηρακλείου για το κλειστό του Ηρακλείου όπου αναμένεται να στεγάσει όλα τα τμήματα των «κιτρινόμαυρων» και θα αποτελέσει την δύναμη τους για τη νέα χρονιά.

Απομένουν τυπικές λεπτομέρειες, κάποια διαδικαστικά θέματα για να σφραγιστεί η συμφωνία που θα αποτελέσει τεράστια ανάσα για τα τμήματα της ΑΕΚ.

Έτσι τόσοι οι άνδρες όσο και οι γυναίκες της ΑΕΚ θα αγωνίζονται σε ένα γήπεδο που θα μπορεί να μετατραπεί σε «καυτή» έδρα και να βοηθήσει τους πάντες να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο γήπεδο το ανδρικό τμήμα της ΑΕΚ το είχε χρησιμοποιήσει ως έδρα και το 2008-2009 στην Α2 και μάλιστα αποδείχθηκε «γούρικο» καθώς τότε με προπονητή τον Νίκο Νεόφυτο κατάφερε να ανέβει στην Α1 έχοντας παίκτες τότε τον Χρήστο Μπέλο, τον Κώστα Στιβαχτή, τον Αντώνη Θάνο, τον Κώστα Αγγελίδη, τον Βίκτορα Κουρούπη και τον Τζούλα Μέστερ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...