Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Στέλνουν» Τσβετάνοβα στον Παναθηναϊκό

«Στέλνουν» Τσβετάνοβα στον Παναθηναϊκό

Την περίπτωση της διεθνούς Βουλγάρας του Πανναξιακού, που προτάθηκε μεταξύ άλλων ξένων, “βλέπει” το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση των “πράσινων.

Μπορεί η φετινή σεζόν να άφησε μία… γλυκόπικρη γεύση στην γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού η υπέρβαση των κοριτσιών του Ρούσση δε συνοδεύτηκε από κάποιον τίτλο, ωστόσο στο “τριφύλλι” ήδη έχει ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας σεζόν με στόχο την διάκριση.

Πρόθεση όλων είναι η ομάδα για άλλη μια σεζόν να στηριχτεί στον “βασικό νεανικό κορμό” της , ενώ έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για τις αντικαταστάτριες των Πατσέκο και Βίλκου. Παρά το όχι ιδιαίτερα υψηλό κόστος τους, οι προαναφερθείσες παίκτριες δεν πρόσφερνα το κάτι παραπάνω στην ομάδα και για αυτό πλέον οι «πράσινοι» περνάνε από… κόσκινο όλες τις προτάσεις που δέχονται για ξένες.

Κάτι που δεν ισχύει βέβαια στην περίπτωση της Βουλγάρας, πρώην άσου του Πανναξιακού, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, η οποία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Volleyplanet, προτάθηκε στην ομάδα και η περίπτωσή της εξετάζεται. Η  Τσβετάνοβα, που με τις εμφανίσεις της  “έκλεψε την παράσταση” στην φετινή Α1 Γυναικών θα ήταν μία ιδανική λύση στην επιθετική δυστοκία της ομάδας, η τιμή όμως της “Γκάμπι” θεωρείται «τσουχτερή» και δύσκολα μάλλον η διοίκηση θα ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή της.

Άλλωστε και ο Πανναξιακός, θεωρείται σχεδόν σίγουρο, πως σε περίπτωση που και φέτος έχει πρωταγωνιστικες βλέψεις, θα προσπαθήσει να διατηρήσει στο σχήμα του την αθλήτρια, που, χωρίς να έχουμε την προϋπόθεση να υποτιμήσουμε των προσφορά και το έργο των άλλων αθλητριών της ομάδας, είχε καταλυτική συμβολή   στη φετινή ονειρική πορεία της Νάξου, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πολύ σημαντικό επίσης, πιο πολύ και από το θέμα της διαγώνιας, είναι η διάδοχος της Πατσέκο στην πάσα, όπου και εκεί υπάρχουν ήδη κάποιες προτάσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός, αναζητά και εδώ την καλύτερη δυνατή λύση.
Τέλος μετά την Ρόγκα που ανανέωσε πριν λίγες μέρες βέβαιη πρέπει να θεωρείται στον φιναλίστ και η παραμονή των Τσίμα, Μερτέκη.