Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη διάθεση των φίλων του Α.Ο. Θήρας τα νέα εισιτήρια διαρκείας 2023-2024

Στη διάθεση των φίλων του Α.Ο. Θήρας τα νέα εισιτήρια διαρκείας 2023-2024
Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν για τους φίλους της νησιώτικης ομάδας.
Η ομάδα της Σαντορίνης, που και φέτος θα κυνηγήσει τη διάκριση σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις ποντάρει πολλά στη στήριξη του κόσμου της, που και φέτος αναμένεται να δημιουργήσει μία φανταστική ατμόσφαιρα στο ΔΑΠΠΟΣ και να αποτελέσει τον “παίκτη παραπάνω” του Α.Ο. Θήρας σε κάθε εντός έδρας ματς με το χειροκρότημα και τη θερμή του συμπαράσταση στις άσους της ομάδας.
Μάλιστα πέρα από τους νέους συμπαραστάτες… διαρκείας της ομάδας, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση του συλλόγου δίνει στους πρώην κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας το δικαίωμα, κατά προτεραιότητα, να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους, στις ίδιες θέσεις που είχαν τη σεζόν 2022-23.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας
Αρχίζει σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Α.Ο. Θήρας 2023-2024
Η αντίστροφη μέτρηση για την νέα αγωνιστική σεζόν του Α.Ο. Θήρας άρχισε.
Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 βρίσκονται στη διάθεση των μελών και του φίλαθλου κοινού τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου της Volley League γυναικών 2023-2024.
Από σήμερα έως το τέλος Αυγούστου οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα, κατά προτεραιότητα, να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους, στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2022-23.
Για την εξασφάλιση εισιτηρίων διαρκείας του Α.Ο. Θήρας μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Σπυριδούλα Ξαγοράρη στο 698 2474154 και με την κα. Ελένη Μεμετζή στο 693 7383100
Για τον ΑΟ Θήρας
Το Δ.Σ