Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στη Γαλλία ο Μιγιαήλοβιτς

Στη Γαλλία ο Μιγιαήλοβιτς

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην ομάδα δεύτερης κατηγορίας  την Τουρκουά, για να τη βοηθήσει στα πλέι οφ θα συνεχίσει ο 26 χρόνος Νίκολα Μιγιαήλοβιτς του Εθνικού Αλεξ/πολης. Την αποχώρηση του  Σέρβου παίκτη, επισημοποίησε με μια πολύ συναισθηματική ανακοίνωση της,  η ίδια διοίκηση του  συλλόγου του Έβρου η οποία αναφέρει:

«Η οικογένεια του βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την παραχώρηση του Νίκολα Μιγιαήλοβιτς σε σύλλογο της Γαλλίας και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του .

Ο αγαπημένος όλων Νίκολα, είναι και θα παραμείνει «ένας από εμάς». Ο Εθνικός και η Αλεξανδρούπολη θα είναι το δεύτερο σπίτι του και οι πόρτες για τον ίδιο θα είναι πάντα ανοιχτές για να επιστρέψει. Του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο, θα είμαστε χαρούμενοι να δούμε να διαπρέπει.»

Να σημειωθεί ότι ο Μιγιαήλοβιτς που ηταν ο αγαπημένος της εξέδρας των φίλων του Εθνικού, στη δεύτερη θητεία του στο σωματείο της Αλεξ/πολης δεν μπόρεσε να προσφέρει, όσα στην πρωτη του χρονιά ενώ έδειξε επηρεασμένος και απο τον σοβαρό τραυματισμό του που ειχε υποστεί πέρυσι στο φάιναλ φορ του κυπέλλου στη Σύρο με την φανέλα του Φοίνικα.

Ο  Σέρβος ακραίος είχε αγωνιστεί στον Εθνικό τη σεζόν 2013-14  όπου ήταν εκπληκτικός,  συνέχισε στην Μονπελιέ που αποχώρησε λόγω τραυματισμού, κατόπιν συμφώνησε  στην Παρτιζάν όπου έπαιξε για λιγους μήνες και μετά  ‘ηρθε στην Ελλάδα και τον Φοίνικα Σύρου οπου τραυματίστηκε πολυ σοβαρά και έφυγε.

Αρχές Γενάρη του 2016,  επέστρεψε με δόξες και τιμές στο “δεύτερο σπίτι” του, οπως ειχε ονομάσει την Αλεξανδρούπολη αλλα και πάλι δεν μπόρεσε να έχει την απόδοση της πρώτης χρονιάς με αποτέλεσμα να ξαναπάει Γαλλία.