A2

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Χρήστος Παπαθανασίου

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Χρήστος Παπαθανασίου

Η τελευταία πράξη της νέας τραγωδίας που χτύπησε την οικογένεια του βόλεϊ, παίχτηκε την Τρίτη (22/12) στην Παιανία. Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και έντονης οδύνης, συγγενείς και φίλοι με δάκρυα στα μάτια και ένα ατέλειωτο γιατί, αποχαιρέτησαν στην τελευταία του κατοικία τον Χρήστο Παπαθανασίου.

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Παιανία όπου έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία βρέθηκε πλήθος κόσμου για να απευθύνει το τελευταίο αντίο στον 45άχρονο τεχνικό. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του Νατάσσα Πλατανιώτη που ήταν απαρηγόρητη.

Επικήδειο λόγο για το χαμό του άτυχου προπονητή, διάβασαν ο Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας Αρτέμης Βαγενάκης, ο εκπρόσωπος τους σωματείου των εργαζομένων στον Δήμο Παιανίας και ο πρόεδρος της Θέτιδας Βούλας Αναστάσιος Τριανταφύλλου.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσώπησαν ο Α’ αντιπρόεδρος Γιάννης Στουραΐτης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σιδέρης, ο Ταμίας Θανάσης Ρέρρας και τα μέλη του ΔΣ Χρήστος Σύλλας, Ανδρέας Βαλσαμής, Μπούλα Τουρσούγκα, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κώστας Αλαγιάννης, ενώ παραβρέθηκαν δεκάδες προπονητές, αθλητές, αθλήτριες, εκπρόσωποι σωματείων, απλοί φίλοι του αείμνηστου Παπαθανασίου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το σκληρό τέλος που του επεφύλασσε η μοίρα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Καλό Παράδεισο Χρήστο.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...