ΔΙΕΘΝΗ

Στη Λάκπαα ο Γκούσταφσον

Στη Λάκπαα ο Γκούσταφσον

Στη Φινλανδία και την Λάκπαλα συνεχίζει την καριέρα του ο Φρέντρικ Γκούσταφσον μετά την αποδέσμευσή του από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.

Μετά την σύντομη παρουσία του στην Ελλάδα και τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, ο Φρέντρικ Γκούσταφσον δεν άργησε να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο Σουηδός διαγώνιος επέστρεψε στην Σκανδιναβία όχι όμως και στην χώρα του καθώς επόμενος σταθμός στην καριέρα του είναι πλέον το Ροβανιέμι και η Λάκπαλα της Φινλανδίας.

Παράλληλα επέστρεψε και στις γνώριμες για αυτόν κλιματολογικές συνθήκες καθώς στο Ροβανιέμι η θερμοκρασία τελευταία ήταν στους -17ο C!!!

O Γκούσταφσον ήταν μεταγραφικός στόχος της Λάκπαα και το καλοκαίρι, ωστόσο ο τραυματισμός του Σέρβου διαγώνιου Λόυκα Μέντιτς τον άφησε εκτός δράσης για ένα μήνα με αποτέλεσμα οι Φιλανδοί να κινηθούν εκ νέου για την απόκτηση του Σουηδού.

Η Λακπαα έχει ένα αρνητικό σερί ηττών που την έφερε στην 10η και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και το έργο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού απέχουν 4 βαθμούς από την 9η Riento.