Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη Νάξο η Ντιμίτροβα

Στη Νάξο η Ντιμίτροβα

Στην Ελλάδα και τον Πανναξιακό θα συνεχίσει την καριέρα της η Σιμόνα Ντιμίτροβα καθώς η 26χρονη διεθνής Βουλγάρα ακραία ανακοινώθηκε απο την διοίκηση των «κυανοκίτρινων» που δημιουργεί μια ανταγωνιστική ομάδα… 

Δύναμη κρούσης προσθέτει στο φετινό του ρόστερ ο Πανναξιακός καθώς η έλευση της Σιμόνα Ντιμίτροβα δίνει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα των Κυκλάδων που αισιοδοξεί για μια πετυχημένη χρονιά στη νέα Volleyleague. Η διεθνής Βουλγάρα ακραία την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Ελβετία φορόντας την φανέλα της TSV Düdingen. 

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η η Σιμόνα Ντιμίτροβα δήλωσε στο paon.gr «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα και στην ομάδα του Πανναξιακού, μια ομάδα με υψηλούς στόχους.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και με πολλή και σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Οικονόμου που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε πόσο με ήθελε στην ομάδα του αλλά και την διοίκηση του Πανναξιακού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».

Η ανακοίνωση του Παναξιακού ΑΟΝ 

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την Βουλγάρα διεθνή αθλήτρια Σιμόνα Ντιμίτροβα για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Φιλιππούπολη (Plovdiv) στις 17.7.1994, η Σιμόνα Ντιμίτροβα έχει ύψος 184cm και θα αγωνίζεται ως ακραία.

Η 26χρονη διεθνής ξεκίνησε την καριέρα της από την CSKA Σόφιας, συνέχισε το 2014 στην TFSE Βουδαπέστης, και επέστρεψε στην πατρίδα της για 2 σεζόν για λογαριασμό της VC Maritza. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ελβετία και την TSV Düdingen ενώ παράλληλα είναι μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας της.

Καλωσορίζουμε την Σιμόνα Ντιμίτροβα στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».