Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη Νάξο ο Κώστας Παπαδόπουλος

Στη Νάξο ο Κώστας Παπαδόπουλος

Την πρώτη του συνάντηση με τη νέα διοίκηση του Πανναξιακού πραγματοποίησε ο Κώστας Παπαδόπουλος που βρίσκεται από σήμερα στη Νάξο και είχε την ευκαιρία να μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν τη νέα χρονιά… Ο Λεωνίδας Γαϊτανάκης βοηθός προπονητή στις «κυανοκίτρινες».

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Νάξο και αμέσως έπιασε δουλειά αφού συναντήθηκε για μια πρώτη γνωριμία με τον νέο πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ποτικιάν αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ανθρώπους του Πανναξιακού σε χαλαρό κλίμα για αρκετά θέματα της ομάδας τα οποία αναμένεται να τρέξουν το επόμενο διάστημα.

papadopoulos-potokian-panaxiakos papadopoulos-potokian-iosifidis

Ο νέος τεχνικός του Πανναξιακού θα παραμείνει στο νησί των Κυκλάδων μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο το διήμερο της παραμονής του αναμένεται να μπούνε οι βάσεις για τη νέα χρονιά και να κλείσουν όποια ανοικτά «μέτωπα» υπάρχουν στο οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Ένα από αυτά που αφορά τον συνεργάτη του Κώστα Παπαδόπουλου τη νέα χρονιά έκλεισε ήδη με την ανακοίνωση συνεργασίας των «κυανοκίτρινων» με τον Λεωνίδα Γαϊτανάκη.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούν και πάλι στο νησί μας, τον κ. Λεωνίδα Γαϊτανάκη ο όποιος αναλαμβάνει το ρόλο του βοηθού προπονητή στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του σωματείου μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018

Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...