Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στη Ντόμπρουτζα 07 ο Πέντσεφ

Στη Ντόμπρουτζα 07 ο Πέντσεφ

Με την πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας του προπονείται πλέον ο διεθνής Βούλγαρος πρώην πασαδόρος του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015.

Ο 22χρονος Τσόνο Πέντσεφ, έπειτα από δύο χρόνια λοιπόν επιστρέφει στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, όπου η παρουσία του στο Ντόμπριτς δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να ενισχύσει την προσοπάθεια της ομάδας του Ντόμπριτς στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων.

Η αμιγώς βουλγαρική ομάδα του τεχνικού, Μίροσλαβ Ζίβκοφ έχει πλέον επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού μετά το Champions League γνώρισε τον πρώορο αποκλεισμό και από το CEV Cup.

Ο Πέντσεφ, που μαζί με τους συμπαίκτες του στον “Γηραιό” έπειτα από μία εντυπωσιακή πορεία στον Α’ γύρο εξασφάλισαν, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, την παραμονή της ομάδας στη Volleyleague, ακολούθησε το δρόμο του Ρωσου “μπόμπερ” Καλατάντζε που επίσης αποτέλεσε παρελθόν από την Μίκρα, απαλλάσοντας την ομάδα του Γιώργου Ορφανού από κάποια “υψηλά” συμβόλαια.

Κάτι που φυσικά το βλέπουμε ή ενδεχομένως θα το δούμε και σε άλλες ομάδες, αφού τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό πρωταθλημά δεν αφήνουν περιθώρια για… πολυτέλειες!!! Το πλεόν όμως παράδοξο είναι πως την ίδια πολιτική ακολουθούν και ομάδες που ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους.