ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στη Ροδο το Final 4

Στη Ροδο το Final 4

Στη Ρόδο θα φιλοξενηθεί τελικά το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών στις 20 και 21 Απριλίου όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ και πλέον Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να δώσουν ραντεβού στο Νησί των Ιπποτών για τον πρώτο επίσημο τίτλο της χρονιάς…

Οι Ροδίτες αναζητούσαν με κάθε τρόπο μια μεγάλη διοργάνωση, η ΕΟΠΕ έψαχνε κάτι πιο… μακριά από τη Γλυφάδα και τη Χαλκίδα υπό το φόβο επεισοδίων και κάπως έτσι έγινε -αυτή τη φορά- ο «γάμος» ώστε το Φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ανδρών(21-22/4) να φιλοξενηθεί στο «σμαραγδένιο» νησί!

Με δυο χρόνια καθυστέρηση -λοιπόν- μιας και το 2016 είχε ανατεθεί η διοργάνωση ξανά στηη Ρόδο αλλά τότε είχε μπει στη μέση η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το deal είχε χαλάσει. Ωστόσο, την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του προέδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανου Κυριαζή για να φιλοξενηθεί φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών στο γήπεδο της Καλλιθέας με το Δήμαρχο Ροδου, κ. Χατζηδιάκο να τονίζει: «Θεωρώ ότι είναι σημαντικό αθλητικό γεγονός για την Ρόδο και πρέπει να φιλοξενηθεί εδώ».

Παρά τα στενά χρονικά περιθώρια που υπάρχουν, οι Ροδίτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και για πρώτη φορά να φιλοξενήσουν μια άρτια διοργάνωση σε ένα όμορφο γήπεδο το οποίο θα πάρει “ζωή” εξαιτίας της διοργάνωσης αυτής, καθώς το ζήτημα της άδειας είναι τυπικό και θα το λύσει η Περιφέρεια!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την διεξαγωγή του final-4 του Κυπέλλου Ανδρών στη Ρόδο. Η διοργάνωση θα γίνει το διήμερο 20-21 Απριλίου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015 και του Παναθηναϊκού. Η σειρά και οι ώρες των ημιτελικών θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ.

Τα ζευγάρια:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός