BEACH VOLLEY

Στη Ρώμη τα «χρυσά» κορίτσια (φωτό)

Στη Ρώμη τα «χρυσά» κορίτσια (φωτό)

Την πρώτη τους προπόνηση στη Ρώμη ολοκλήρωσαν πριν από λίγη ώρα, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Κωνσταντίνου Ποθητάκη οι διεθνείς πρωταθλήτριες του μπιτς βόλεϊ, Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη, όπου για λίγες μέρες θα προετοιμαστούν στην “Αιώνια Πόλη” δίνοντας αγώνες κόντρα σε πανίσχυρες ομάδες του σπουδαίου Ιταλού τεχνικού, Μάρκο Σολούστρι.

tsiartsiani_arvaniti_roma_solustri

Πρόκειται για έναν από τους πρώτοπόρους άσους του ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από την ενεργή δράση, ανέλαβε και συνεργάστηκε με μάδες από πολλές διαφορετικές χώρες, τις περισσότερες εκ των οποίων οδήγησε αργά ή γρήγορα σε διακρίσεις.

pothitakis_solustri

Στη Ρώμη λοιπόν τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού μπιτς βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία μαζί  να προπονηθούν, ενόψει των σημαντικών προσεχών αγωνιστικών τους υπόχρεώσεων, στις υπέροχες εγκαταστάσεις του καμπο με κάποιες ρωσικές ομάδες του Σολούστρι, αλλά και με άλλες ανταγωνιστικές ξένες  ομάδες.

Μάλιστα κάποιες αθλήτριες εξ αυτών, επιστρέφουν ξανά στην άμμο μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ξεκινώντας μία νέα καριέρα, έχοντας όμως προηγουμένως ζήσει το θαύμα της μητρότητας.