DARK ROOM

Στη Σαντορίνη η πιο sexy βολεϊμπολίστρια του κόσμου (fot)!

Στη Σαντορίνη η πιο sexy βολεϊμπολίστρια του κόσμου (fot)!

Μπορεί ο Α.Ο Θήρας να έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν της Volleyleague γυναικών, ωστόσο εδώ και λίγα 24ωρα το κοσμοπολίτικο νησί φιλοξενεί και την «πιο σέξι βολεϊμπολίστρια του κόσμου», Κέιλα Σίμονς.

H 28χρονη Αμερικανίδα πρώην πασαδόρος του Πανεπιστημίου Μάρσαλ, πέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή της,  βγάζει πλέον το… παντεσπάνι της ως επιτυχημένο μοντέλο στο «Ignite Team Models» και συνεχίζει να κολάζει το ανδρικό κοινό με τις καυτές της αναρτήσεις στα social media. Τόσο στο Instagram, όπου έχει ένα εκατομμύριο ακόλουθους, όσο και στο TikTok, όπου 850.000 άτομα παρακολουθούντα lipsync clip και τις λαμπερές της εμφανίσεις.

Εδώ λοιπόν και λίγα 24ωρα η Σίμονς, που κατοικεί μόνιμα στο Λος Άντζελες, βρίσκεται στη χώρα μας, όπου κάνει τις διακοπές της, απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο, τα αξιοθέατα, τις παραλίες μας, τις εκλεκτές παραδοσιακές νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας, αλλά και πολλούς καφέδες.

Με τις τολμηρές της εμφανίσεις, όπως φαίνεται και από τις κάτωθι αναρτήσεις της η Αμερικανίδα καλλονή, αφού τρέλανε εν μέσω καύσωνα τους Αθηναίους, ποζάροντας στο μπαλκόνι της  φορώντας στο κορμί της ένα λευκό δίχτυ και ένα μικροσκοπικό μαύρο στρινγκ, στη συνέχεια μετέβη στη Σαντορίνη, κάνοντας και εκεί το θερμόμετρο να “χτυπήσει κόκκινα”!

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, τη βλέπουμε με στενό λευκό crop top να απολαμβάνει το μπάνιο της παρέα με μία ακόμη φίλη της σε μια παραλία του νησιού, αλλά και να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα πίνοντας ένα ποτήρι λευκό κρασί, σε ένα γραφικό σκηνικό στην Καλντέρα.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες