ΔΙΕΘΝΗ

Στη Σβέρινερ η Μπρίνκερ

Στη Σβέρινερ η Μπρίνκερ

Μετά την Αμερικανίδα Τζίνα Μανκούζο που ξαναφόρεσε τα “χρώματα” της Δρέσδης, ένα ακόμη γνώριμο πρόσωπο επέστρεψε στο γερμανικό πρωτάθλημα γυναικών.

Η Γερμανίδα άσος της ιταλικής Montichiari , Μάρεν Μπρίνκερ θα είναι λοιπόν το νέο πρόσωπο της Σβέρινερ στην προσπάθεια της γερμανικής ομάδας για διάκριση στη Bundesliga γυναικών 2016/2017. Η 30χρονη διεθνής ακραία (1.86μ) με παλιότερη θητεία σε USC Braunschweig, Bayer 04 Leverkusen, USC Münster (Γερμανία), Allianz MTV Stuttgart (Γερμανία), Pesaro, Busto Arsizio (Ιταλία), (Ιταλία), Wroclaw (Πολωνία) για τη νέα σεζόν είχε υπογράψει συμβόλαιο με την τουρκική Trabzon Idmanocagi.

maren-brinker

Ο σύλλογος όμως της γειτονικής χώρας έχασε πρόσφατα έναν από τους κύριους χορηγούς του και πλέον δεν έχει τη δυαντότητα να πληρώσει τους μισθούς των αθλητριών. Έτσι η κορυφαία “Βολεϊμπολίστρια της Γερμανίας του 2015” αποδέχθηκε πριν λίγες ώρες την πρόταση της  Schweriner και δήλωσε ικανοποιημένη για την επιστροφή της στη Bundesliga και την μεταγραφή της στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.

“Ξέρω ότι ο προπονητής της Schwerin, Φέλιξ Κοσλόφσκι είναι πλέον ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας. Επιπλέον, η ομάδα έχει παίκτες που γνωρίζω πολύ καλά. Για μένα ήταν η καλύτερη εναλλακτική λύση…”, δήλωσε η Μπρίνκερ.