Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στη Θεσσαλονίκη με προπονητή Ανδρεάδη

Στη Θεσσαλονίκη με προπονητή Ανδρεάδη

Η προώθηση τεσσάρων Παίδων στην ανδρική ομάδα έδωσε την «λύση» στην διοίκηση της ΑΕΚ προκειμένου να  συμπληρώσει τον αριθμό παικτών που απαιτούνται για να συμμετάσχει κανονικά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και η ομάδα να αναχωρήσει νωρίς το πρωί (08:00) για την Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα παίκτη-προπονητή τον Ανδρεάδη.

Έστω και την τελευταία ώρα η ΑΕΚ θα αποφύγει τον κίνδυνο του μηδενισμού καθώς θα αναχωρήσει κανονικά για την Θεσσαλονίκη με 10μελή αποστολή και προπονητή τον… Ανδρέα Ανδρεάδη.

Οι Παίδες από τις «κιτρινόμαυρες» ακαδημίες είναι οι   Χάρης Πυρόπουλος, Λευτέρης Καραγιώργος, Δημήτρης Απερανθύτης και Βασίλης Τσάλλας και μαζί με τους Ωρολογά, Ίλιτς, Δημητρούδη, Ανδρεάδη, Μιχαλόπουλο και Οικονόμου θα αποτελέσουν την 10αδα που θα ταξιδέψει προς Θεσσαλονίκη.

Ο Χόρχε Ελγκέτα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ και χρέη τεχνικού θα αναλάβει ο Ανδρέα Ανδρεάδης ως αρχηγός καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δύο παιχνίδια.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τις τελευταίες εξελίξεις με Δελτίο Τύπου λίγο πρίν τα μεσάνυχτα..

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

«Η αναχώρηση (οδικώς) της αποστολής της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ , που θα αρχίσει στις 19:00 στο κλειστό της Πυλαίας, προγραμματίστηκε για το πρωί της Δευτέρας στις 8.00. Σε αυτή θα συμπεριληφθούν 6 παίκτες της ανδρικής ομάδας (Ανδρεάδης, Ίλιτς, Ωρολογάς, Δημητρούδης, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος) και 4 παίκτες από τις Ακαδημίες προκειμένου να συμπληρωθεί 10αδα. Ο Χόρχε Ελγκέτα δεν δέχθηκε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και την ομάδα εναντίον του ΠΑΟΚ θα κοουτσάρει ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Στη σύσκεψη που έγινε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ στο περιθώριο του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Επισκοπή μεταξύ των Ανδρέα Ανατολιωτάκη, Ευάγγελου Ασλανίδη, Γιώργου Κατσαδήμα συζητήθηκε το «τελεσίγραφο» των παικτών για άμεση εξόφληση όλων των οφειλών (ύψους περίπου 100.000 ευρώ) κάτι το οποίο ήταν αδύνατο να γίνει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι και προκειμένου η ομάδα να αποφύγει τις συνέπειες της μη συμμετοχής της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τέθηκε σε εφαρμογή το «Σχέδιο Β».

Περαιτέρω εξελίξεις στο τμήμα θα δρομολογηθούν μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη».