Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη Θέτιδα Βούλας -η αγαπημένη του Βιλντόζα- Μίλιτσα Τάσιτς

Στη Θέτιδα Βούλας -η αγαπημένη του Βιλντόζα- Μίλιτσα Τάσιτς

Κάμφθηκαν οι ενδοιασμοί της και οι όποιες απαιτήσεις για τα μάτια του αγαπημένου της Λούκα Βιλντόζα και έτσι η ακραία Μίλιτσα Τάσιτς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Θέτιδα Βούλας προκειμένου να είναι μαζί του στην χώρα μας.

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και ερωτευμένοι ενώ από πέρυσι όταν ο Βιλντόζα αγωνιζόταν για τον Παναθηναϊκό προσπαθούσαν να υπάρχει όσο μεγαλύτερος δίαυλος επικοινωνίας. Φέτος η απόσταση δεν θα τους χωρίζει με την ίδια στην ομάδα της Βούλας και τον καλό της στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Σέρβα αθλήτρια Μίλιτσα Τάσιτς η οποία εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την σεζόν 2024-2025.

Η 25χρονη ακραία ύψους 1.87μ., αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με την Γκαζιαντέπ Μερινός στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Μίλιτσα έχει αγωνιστεί στην Ρουμανία με την Ντιναμό Βουκουρεστίου (2022-2023), ενώ ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Ερυθρό Αστέρα (2014-2020) πριν το πέρασμα της στις ΗΠΑ και το UNLV (2020-2022).

Ευχόμαστε στην Μίλιτσα υγεία πάνω απ’ όλα και να πετύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας μας»!

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!