ΔΙΕΘΝΗ

Στην 4άδα του Κυπέλλου η Παπαφωτίου

Στην 4άδα του Κυπέλλου η Παπαφωτίου

Ασταμάτητη και στο Κύπελλο η Allianz Στουτγάρδη της Αθηνάς Παπαφωτίου “πέταξε” έξω στις “8” την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Σβέρινερ  και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου στις 27/12 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μίνστερ.

Χωρίς  την πανίσχυρη Σβέρινερ θα συνεχιστεί το Κυπελλο Γερμανίας… Η πανίσχυρη ομάδα που συμμετέχει στο Τσαμπιονς Λίγκ και είναι πρωτοπόρος στη μπουντεσλίγκα ηττήθηκε με 3-1 (25-21, 25-27, 25-20, 25-23) από την παρέα της Αθηνάς Παπαφωτίου και του β’ τεχνικού Γιάννη Αθανασόπουλου, που πέτυχε μπροστά σε 800 φίλους της μία σπουδαία νίκη και πήρε έτσι μία άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα με 3-2 για το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεθνής πασαδόρος μας χρσηιμοποιήθηκε σε όλα τα σετ από τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας και μάλιστα ιδιαίτερα στο 2ο σετ, πριν από την είσοδό της η Στουτγκάρδη έχανε με 14-7, αλλά η Παπαφωτίου με την πολύ καλή της απόδοση, λίγο έλειψε να γυρίσει το σετ, το οποίο χάθηκε τελικά στα σημεία με 27-25.

Το τελικό αποτέλεσμα “βύθισε” σε απογοήτευση τους οπαδούς της πρωταθλήτριας Γερμανίας, που είχαν κατακλύσσει την κινηματογραφική αίθουσα “MegaMovies Schwerin” για τη δημόσια προβολή του αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου.

cinema_schweriner

Στην 4άδα της διοργάνωσης η Στουτγκάρδη, που πλέον δείχνει ικανή και για την κατάκτηση του Κυπέλλου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την  Μίνστερ, που στα χθεσινά προημιτελικά ξεπέρασε με 3-1 την αντίσταση της Πότσνταμ.

Ο α’ ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου στην έδρα της Μίνστερ, ενώ στον β’ ημιτελικό η Άαχεν που επιβλήθηκε 1-3 του Αμβούργου κοντράρεται με την κάτοχο του τίτλου, Ρότεν Βίλσμπιμπουργκ που έκαμψε με 3-2 την αντίσταση της μαχητικής Δρέσδης.

Foto: Tom Bloch