ΔΙΕΘΝΗ

Στην Α2 Τουρκίας η Νέσοβιτς (φωτό)!

Στην Α2 Τουρκίας η Νέσοβιτς (φωτό)!

Στη γιετονική χώρα θα συνεχίσει την καριέρα της η γλυκιά Ιβάνα…

Τρεις μήνες στην Ελλάδα ήταν αρκετοί στην Σέρβα πρώην σουπερστάρ του Ολυμπιακού για να κλέψει τίτλους και… καρδιές! Για αυτό και η απόφασή της να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα μετά την κατάκτηση του νταμπλ και μάλιστα στην έδρα του “αιωνίου” αντιπάλου, Παναθηναϊκού βύθισε σε… πένθος του φίλους των ερυθρόλευκων και όχι μόνο.

ivana-nesovic

“Μου άρεσε πάρα πολύ η Ελλάδα, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι η Ασία και θα ήθελα να επιστρέψω εκεί” είχε πει σε συνέντευξη της στην εκπομπή των καναλιών Novasports «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» η Σέρβα διαγώνια, σκορπίζοντας απογοήτευση στους φανς της, που περίμεναν ότι θα επέστρεφε στην…  Άπω ανατολή και σε μία εκ των Κίνα, Ιαπωνία ή Κορέα.

ivana_canakale

Μολονότι λοιπόν ένα μεγάλο μέρος της Τουρκίας ανήκει στην Ασία, η όμορφη Ιβάνα, δεν είπε ψέματα, αφού δύο χρόνια μετά την παλιότερη θητεία της στην τουρκική Τσανάκαλε Μπελεντίγεσπορ, θα αγωνιστεί και πάλι στη “γείτονα”. Αυτή τη φορά  με τα “χρώματα” της Μπαλικεσίρ Μπουγιουκσεχίρ Μπελεντίγεσπορ, που παίζει στην 2η κατηγορία!

kegan-KUBRA

Στοχός της νέας ομάδας της Νέσοβιτς είναι η άνοδος στα “σαλόνια” και για αυτό το λόγο δίπλα στην έμπειρη διαγώνια αποκτήθηκε και η διεθνής ταλαντούχα πασαδόρος της Τουρκίας, Κούμπρα Κεγκαν (φωτό).