ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στην Αθήνα ο Μπόρισιτς, η συνάντηση με Αυγενάκη και στόχο την ανάληψη μεγάλων διοργανώσεων

Στην Αθήνα ο Μπόρισιτς, η συνάντηση με Αυγενάκη και στόχο την ανάληψη μεγάλων διοργανώσεων

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (C.E.V.) Αλεξάνταρ Μπόρισιτς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Ο Σέρβος Πρόεδρος της C.E.V. αφίχθη το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα και αμέσως είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία παρευρέθηκαν και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής και ο Εκτελεστικός Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Εγινε συζήτηση για τους τρόπους στήριξης της Πολιτείας του Υπουργείου Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας προς την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την ανάληψη μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων αναπτυξιακών ηλικιών το 2023 και το 2024.

Συζητήθηκαν επίσης τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. παρουσίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διοίκηση της Ομοσπονδίας προκειμένου να συνεχίσει με συνέπεια την αποπληρωμή των χρεών που κληρονόμησε και αποτελούν τροχοπέδη σε οποιαδήποτε ανάληψη μεγάλης διοργάνωσης από την Ελλάδα.