Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην Αθήνα ο Στοϊλοβιτς

Στην Αθήνα ο Στοϊλοβιτς

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο 26χρονος Σερβος ακραίος Φιλίπ Στοϊλοβιτς προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Μασιέλ που αποχώρησε λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Ένα πρόβλημα λιγότερο μετρά από σήμερα ο Νίκος Νεόφυτος καθώς στην Αθήνα βρίσκεται από νωρίς ο 26χρονος Σέρβος ακραίος Φιλίπ Στοϊλοβιτς.

Ο Σέρβος αναμένεται να από την Τετάρτη να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας που προετοιμάζεται για τα παιχνίδια του League Cup κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας και τον Παναθηναϊκό.

Ο Στοϊλοβιτς με δηλώσεις του στο enosi.gr έδειξε αισιόδοξος για την φετινή χρονιά υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η ΑΕΚ μπορεί να κάνει την μεγαλύτερη έκπληξη στην Ελλάδα.

«Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέρος αυτής της ομάδας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα στην Ελλάδα. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί φέτος να αποτελέσει την μεγαλύτερη έκπληξη στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με τους συμπαίκτες μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος ακραίος που μπαίνει ορεξάτος στις προπονήσεις της ομάδας που αναζητά επίσης και τον αντικαταστάτη του Γιάννη Μαντέκα.