A2

Στην ΕΑΠ ο Γεωργακόπουλος

Στην ΕΑΠ ο Γεωργακόπουλος

Στην ΕΑΠ υπέγραψε ο 25χρονος ακραίος Θάνος Γεωργακόπουλος ο οποίος προέρχεται από την Παναχαϊκή, ενώ έχει παίξει και στην Ολυμπιάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πατρινού σωματείου:

«Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Θάνου Γεωργακόπουλου στην ομάδα μας. Το Σάββατο το απόγευμα ο αθλητής βρέθηκε στα γραφεία της Ε.Α.Π., επισημοποιώντας την ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας μας.

Κατά την υπογραφή του δήλωσε: «Μετά την διακοπή της συνεργασίας μου με την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, είχα προτάσεις από πολλές ομάδες της περιοχή μας. Επέλεξα να συνεχίσω την αγωνιστική μου δράση, σε μια ομάδα που είναι ταυτισμένη με το Βόλεϊ στην Πάτρα.

Καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή μου αποτέλεσε, τόσο η παρουσία του ‘Άρη Αγγελοπούλου στον πάγκο της ΕΑΠ, όσο ότι ομάδα αποτελείτε από νέα φιλόδοξα και ταλαντούχα παιδιά.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους προς στο πρόσωπό μου και δηλώνω ότι θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην προσπάθεια της ανοδικής πορείας της Ε.Α.Π.»

Ο Θάνος Γεωργακόπουλος είναι 25 ετών ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, έχει αγωνιστεί εκτός της Παναχαϊκής και την περίοδο 2013-2014 με την Ολυμπιάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» της Ε.Α.Π. και του ευχόμαστε να απολαύσουμε μαζί το ¨ταξίδι¨ μιας πετυχημένης αθλητικής χρονιάς.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...