Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην ελληνική πρεσβεία οι Κορεάτισσες αθλήτριες του ΠΑΟΚ

Στην ελληνική πρεσβεία οι Κορεάτισσες αθλήτριες του ΠΑΟΚ

Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται  η άφιξη των διεθνών άσων της Κορέας Λι Ντα Γέονγκ και Λι Γιάε Γέονγκ, καθώς οι δύο αδελφές πήραν στα χέρια τους τις πολυπόθητες βίζες, για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και να ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διάκριση.

Αίσιο τέλος λοιπόν αναμένεται να έχει σύντομα το “σήριαλ” της μεταγραφής των δύο αθλητριών της Κορέας, καθώς χθες βρέθηκαν στην ελληνική πρεσβεία της Σεούλ και όχι  σε… μοναστήρι, όπως απευχόντανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Τάκης Φλώρος στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του 8ου τουρνουά “Νομίκεια 2021” στη Σαντορίνη.

Θυμίζουμε πως οι δύο νεοαποκτηθείσες παίκτριες του Κυπελλούχου Ελλάδας είχαν πρωταγωνιστήσει στο σκάνδαλο που είχε προκύψει, αρκετά χρόνια πριν, με τις κατηγορίες για μπούλινγκ εις βάρος συμμαθήτριας της. Αμφότερες ζήτησαν δημόσια συγγνώμη, αλλά το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις και οι αθλήτριες τιμωρήθηκαν και από την ομάδα της την Pink Spiders αλλά και από την Ομοσπονδία με επ’ αόριστον αποκλεισμό.

Τελικά η FIVB άναψε το «πράσινο» φως για την ολοκλήρωση των πολύκροτων μεταγραφών και μετά και την εξασφάλιση της βίζας  οι αδελφές Λι θα αγωνίζονται οσονούπω και με τη… βούλα με τα «ασπρόμαυρα».

Photo: Yonhapnews