Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη φαμίλια του ΟΠΕΡ

Στη φαμίλια του ΟΠΕΡ

Μπορεί στο Ρέθυμνο να τηρούν “σιγή ιχθύος” όσον αφορά στη μεταγραφή της Σέρβας, Μαρίνα Ζούνιτς, ωστόσο κάποιες… ενδείξεις φανερώνουν ότι η πανέμορφη αθλήτρια αποτελεί ήδη μέλος της οικογένειας του ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Η πρώην διαγώνια της TENT που δοκιμάστηκε εδώ και λίγες μέρες στο Ρέθυμνο, είναι αθλήτρια ενός γνωστού σερβικού γραφείου μάνατζερ, που στο παρελθόν έχει φέρει πολλές Σέρβες αλλά και άλλων χωρών αθλήτριες σε ελληνικές ομάδες, όπως οι Τρατς (Ολυμπιακός), Μιλοβανοβιτς (Παναθηναϊκός) και πολλές άλλες εξαιρετικές παίκτριες που κόσμησαν με την παρουσία τους την Α1 Γυναικών.

Στη λίστα λοιπόν των διαθέσιμων και μη διαθέσιμων αθλητριών η Ζούνιτς φαίνεται πως έχει υπογράψει, ένδειξη που δεν υπήρχε πριν από λίγες ημέρες για την εν λόγω άσο. Παράλληλα στο προφίλ της στο Facebook η  ξανθιά Σέρβα καλλονή, που λατρεύει τα σκυλιά και μάλιστα και η ίδια έχει ένα γλυκύτατο Μαλτεζάκι, το οποίο όμως δεν το πήρε μαζί της σε αυτό το ολιγοήμερο ταξίδι στην Κρήτη,φαίνεται να έχει ήδη “μηυθεί” στον κρητικό τρόπο ζωής.

Αλλωστε και η ατμόσφαιρα που βγαίνει από τις αναρτημένες φωτογραφίες  με τις συναθλήτριες της Β. Ξαγοραράκη (αριστέρα),  Σαπαρέφσκα (δεξιά), Χατζάκη (πριν την Σαπαρέφσκα),  σε γνωστό στέκι της πόλης αποδεικνύει, ότι εκεί στο Ρέθυμνο  είναι πλέον όλοι “μία ωραία οικογένεια”!!!