DARK ROOM

Στην Ιταλία αγαπάνε το βόλεϊ και το διαφημίζουν (vid)

Στην Ιταλία αγαπάνε το βόλεϊ και το διαφημίζουν (vid)

Ένα νέο διαφημιστικό σποτ αφιερωμένο στο βόλεϊ δημιούργησε η ιταλική αλυσίδα παντοπωλείων – supermarket και χορηγός της ομάδας Club Italia της Ρώμης, που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία, με μεγάλη προσφορά στο αγαπημένο άθλημα της γειτονικής χώρας.

Το Club Italia, είναι ένα επιτυχημένο πρόγραμμα που ιδρύθηκε το 1998 από τον τότε αθλητικό διευθυντή της Ιταλικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ και θρυλική μορφή του αθλήματος, τον Αργεντινοιταλό προπονητή Χούλιο Βελάσκο και ελέγχεται άμεσα από την FIPAV, η οποία ακολουθεί σταθερά ένα οργανωμένο πλάνο ανάπτυξης στις μικρές ηλικίες.

Από τα “σπλάχνα” αυτής της ομάδας, στη οποία αγωνίζεται η αφρόκρεμα του ιταλικού βόλεϊ του αύριο, έχουν ξεπηδήσει στο παρελθόν πολλές διεθνείς αθλήτριες της σημερινής “σκουάντρα ατζούρα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η CRAI, πέρα από τη σημαντική της προσφορά στο ιταλικό βόλεϊ, ως χορηγός των Εθνικών ομάδων, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και εκτός ιταλικών συνόρων, με εκατοντάδες καταστήματα σε Αλβανία, Μάλτα και Ελβετία.

Δείτε το νέο σποτ της εταιρείας, οι υπάλληλοι της οποίας βρίσκουν το χρόνο να παίξουν λίγο βόλεϊ, ακόμη και με καρπούζι!