CEV CUP

Στην Ιταλία για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Στην Ιταλία για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Με στόχο να κάνει την υπέρβαση και την ανατροπή πρόκρισης, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ιταλία όπου το βράδυ της Πέμπτης (21:30) φιλοξενείται από την Μόντενα στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα της Φάσης των “32” του Cev Cup.

Αποστολή δύσκολη για τον Ολυμπιακό, καθώς έχοντας χάσει με 3-2 στον αγώνα του Ρέντη καλείται στην Ιταλία να φέρει τα πάνω -κάτω για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους “16”. Για να γίνει αυτο χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στην Μόντενα αφού με 3-0 ή 3-1 θα πανηγυρίσει απ ευθείας την πρόκρισή του, ή με  το 3-2 θα οδηγήσει την διαδικασία στο χρυσό σετ που θα πρέπει να κατακτήσει.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Φερνάντο Μουνιόθ που θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και ευελπιστεί πως στον επαναληπτικό οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι ανταγωνιστικοί διεκδικόντας την ανατροπή.

Ο Ισπανός  τεχνικός σχολιάζοντας τον επαναληπτικό με την Μόντενα τόνισε «Πηγαίνουμε στην Ιταλία έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως έγινε και στο Ρέντη. Γνωρίζουμε το επίπεδο της Μόντενα και στο γήπεδο τους το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα πιέσουμε τους αντιπάλους ώστε να ανοίξει το παιχνίδι για εμάς. Διαθέτουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και ένα πολύ υψηλού επιπέδου τεχνικό επιτελείο, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Μενέλαος  Κοκκινάκης είπε: «Παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο Ρέντη και αυτός είναι ο οδηγός μας για το παιχνίδι στην Ιταλία. Γνωρίζουμε τους στόχους της Μόντενα, οι οποίοι είναι πολύ υψηλοί και θέλει σίγουρα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο της. Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».  

Ο νικητής που θα προκύψει απο την αναμέτρηση της Ιταλίας στην επόμενη φάση θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Zadruga AICH/DOB- VK OSTRAVA