Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην κυκλοφορία τα “ευρωπαϊκά” εισιτήρια

Στην κυκλοφορία τα “ευρωπαϊκά” εισιτήρια

Από την Τετάρτη στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας και στο τμήμα Μελών-Φιλάθλων στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι των “ερυθρολεύκων” τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Ρωσική Σουργκούτ για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού στο CEV Cup ξεκίνησε, καθώς από αύριο Τετάρτη βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την Σουργκούτ που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη την επόμενη Πέμπτη 5 Ιανουαρίου.

Εκτός από τα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας, οι φίλοι των “ερυθρολεύκων” θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια, τόσο από το Γεώργιος Καραϊσκάκης και το τμήμα Μελών, όσο και την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου στο Ρέντη…

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι την Τετάρτη (28/12) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την UGRA-SURGUT στο πλαίσιο της φάσης των «16» του CEV CUP, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται καθημερινά από το Τμήμα Μελών – Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00.

Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το εκδοτήριο του «Μ.Μερκούρη» από τις 15:00 μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν: 5€, 10€.