ΔΙΕΘΝΗ

Στην Λούμπε ο Σιμόν, «δικός μας» λέει η Σάντα Κρουζέιρο

Στην Λούμπε ο Σιμόν, «δικός μας» λέει η Σάντα Κρουζέιρο

Ο Κουβανος άσος της Σάντα Κρουζέιρο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα, παρά την ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Βραζιλίας, που τονίζει ότι υπολογίζει τον παίκτη κανονικά για την σεζόν 2018-2019 της βραζιλιάνικης Λίγκας.

Cuban_Juantorena_Leal_Leon_Simon

Οι φήμες λοιπόν που ήθελαν τον 31χρονο θηριώδη (2.08μ) μπλοκέρ Ρομπερτλάντι Σιμόν να πηγαίνει στη Λούμπε Τσιβιτανόβα πακέτο με το συμπατριώτη του Λεάλ επιβεβαιώθηκαν πλήρως, με τον πρωταθλητή της Βραζιλίας να μεγαλώνει μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του του Λεάλ και Χουαντορένα στην Ματσεράτατην την παροικία των παικτών από την Καραϊβική.

simon_kardamanidou

Ο Σιμόν, αδελφός της άσου της διαγώνιας του Άρη, Σιμόν Λιαννές Καστανιέντα, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στο καμπιονάτο, καθώς την διετία 2012-2014 που αγωνίστηκε στην Πιατσέντζα, πανηγύρισε με τα “χρώματα” της ιταλικής ομάδας  τον τίτλο του CEV Cup (2012-2013) και το Κύπελλο Ιταλίας 2013-2014).

Εκτός όμως από τη γειτονική χώρα αγωνίστηκε επίσης σε Κατάρ (El Jaish, Al Rayyan), Ν. Κορέα (OK Savings Bank) και Βραζιλία (Sada Cruzeiro).

leal_e_simon

Έκπληκτη η Σάντα Κρουζέιρο

sada_cruzeiro

Ωστόσο, σε ανακοίνωσή της η βραζιλιάνικη ομάδα τονίζει ότι εκπλήσσεται από τις φήμες για πιθανή μεταγραφή του Simón. Σημειώνει μάλιστα ότι υπολογίζει στον παίκτη για τη σεζόν 2018-19μ επαναλαμβάνοντας πως το συμβόλαιό που έχει με τον Σιμόν λήγει στις συνάψει 31 Μαΐου 2019.  Κλείνοντας πάντως η ανακοίνωση αφήνει ένα ανοικτό… παράθυρο για την αποδέσμευση του Σιμόν τονίζοντας πως “εάν η απαίτηση αυτή εκπληρωθεί πλήρως, ο αθλητής θα είναι ελεύθερος από τη δέσμευσή του με την ομάδα”, χωρίς όμως να αναφέρει το ακριβές χρηματικό ποσό  για τη λύση της σύμβασης.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...