ΔΙΕΘΝΗ

Στην Πάντοβα με… παρέα ο Κουκ!

Στην Πάντοβα με… παρέα ο Κουκ!

Ο πρώην ακραίος του Παναθηναϊκού, Μπράιαν Κουκ -όπως ο ίδιος ανακοίνωσε- θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 Ιταλίας και στην Πάντοβα, παρέα με ένα φίλο από τα παλιά τον συμπατριώτη του και κεντρικό Τέιλορ Αβεριλ.

Αναμφίβολα, ο Κουκ έλαμψε στο περυσινό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ήταν ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ξένος της Volleyleague, γεγονός που ανέβασε κατά πολύ το κασέ του. Οι “πράσινοι” φυσικά και ήθελαν να κρατήσουν τον Αμερικανό ακραίο, ωστόσο από την πρώτη στιγμή γνώριζαν πως άλλα ήταν τα “θέλω” τους αλλά και τα “μπορώ”! Εξάλλου, κυρίαρχο μέλημα σε όλες τις ομάδες είναι ο ελληνικός κορμός αφού παίκτες-“λαυράκια” -όπως έχει αποδειχτεί βρίσκονται. Έτσι έγινε και με τον Κουκ πέρυσι το καλοκαίρι αφού είναι γεογονός ότι πέραν του Παναθηναϊκού ο Αμερικανός άσος ήταν στο στόχαστρο και άλλων ελληνικών ομάδων όπως και του νταμπλούχου ΠΑΟΚ.

Και παρόλο που η Α2 Ιταλίας δεν… ακούγεται τόσο ελκυστική για τα δείγματα γραφής ή καλύτερα… βόλεϊ του Κουκ, ωστόσο το συμβόλαιο ήταν αρκετά ελκυστικό όπως επίσης και το γεγονός ότι ο ακραίος της Πάντοβα θα έχει… παρέα στην ομάδα, τον κεντρικό Τέιλορ Αβερίλ. Μάλιστα, ο πρώην “πράσινος” σχολίασε: “Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που παίξαμε στην ίδια ομάδα. Τώρα, θα συμπλεύσουμε μαζί στην Ιταλία για μια νέα περιπέτεια. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Πάντοβα, ειδικά παρέα του”.