Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην Θεσσαλονίκη οι Καλαντάντζε-Κοπρίβιτσα

Στην Θεσσαλονίκη οι Καλαντάντζε-Κοπρίβιτσα

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από σήμερα οι Λεβάν Καλαντάντζε και ο Λαζάρ Κοπρίβιτσα προκειμένου την Τρίτη το απόγευμα στο Κατσάνειο να δώσουν το παρών στο πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς για τον Ηρακλή που θα ξεκινήσει την φετινή του προετοιμασία…

Τόσο ο Ρώσος διαγώνιος, όσο και ο Σέρβος ακραίος πέρασαν από τα γραφεία της ομάδας όπου τους υποδέχθηκε και τους καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΤΑΑ κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης.

Οι παίκτες φανερά ευδιάθετοι έβγαλαν τις απαραίτητες φωτογραφίες και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις τονίζοντας αμφότεροι «Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε με την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ, έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες. Θέλουμε να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους και ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στο φανατικό κοινό του Ηρακλή».

Αύριο στις 18:00 το απόγευμα στο Κατσάνειο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ‘’κλειστή για το κοινό’’ προπόνηση και η συγκέντρωση των παικτών.

Ενώ την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 19:30 το απόγευμα σ το Κατσάνειο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί η ‘’πρώτη επίσημη προπόνηση’’ ανοιχτή για τους φιλάθλους όπου θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...