A2

Στην Β Εθνική η Δραπετσώνα

Στην Β Εθνική η Δραπετσώνα

Η νίκη επί των Ροδίων Άθλησις στον Πειραιά με 3-1 κατά την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α2 δεν αρκούσε στην Δραπετσώνα καθώς η εκτός έδρας επικράτηση της Αργυρούπολης στη Νέα Σμύρνη επί του Μίλωνα την οδήγησε στον υποβιβασμό στην Β Εθνική. Στα μπαράζ ανόδου και τυπικά τα Χανιά.

Με νίκη αποχαιρέτησε την Α2 η Δραπετσώνα. Η ομάδα του Πειραιά έκανε το χρέος της κατά την 22η αγωνιστική επικρατώντας της Ροδίων, ωστόσο το δώρο που περίμενε από τον Μίλωνα δεν ήρθε ποτέ.

Η Αργυρούπολη επικράτησε των «πρασίνων» στη Νέα Σμύρνη και ουσιαστικά έριξε την Δραπετσώνα στην Β Εθνική προκαλώντας θλίψη και προβληματισμό στους Πειραιώτες.
Στο παιχνίδι της Δραπετσώνας η αδιάφορη βαθμολογικά Ροδίων παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που είχε προηγήθηκε με 0-1 των γηπεδούχων δημιουργώντας τους ένα επιπλέον άγχος.

Ωστόσο η Δραπετσώνα μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και με το 25-14 ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 έχοντας ανοικτή επικοινωνία με το γήπεδο του Μίλωνα

Στο τρίτο σετ έγινε πραγματική μάχη με τους Ροδίτες να ξεκινάνε καλύτερα κάνοντας το 5-9 και το 8-14 βάζοντας δύσκολα στους Πειραιώτες. Ωστόσο σιγά σιγά οι παίκτες της Δραπετσώνας με τους Στρατηγό, Κογκαλίδη και Μπουλγάρου έφθασαν στο 19-19 με μπλοκ στον Γκένοφ και λίγο αργότερα με νέο μπλοκ στον Γκένοφ έγινε το 21-20. Ο Μπουλγάρου λίγο μετά έκανε το 23-21 για να λυτρώσει ο ίδιος παίκτης τους γηπεδούχους κάνοντας το 25-22 και το 2-1.

Το τρίτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο καθώς η Δραπετσώνα μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει με το τρίποντο, προηγήθηκε με 5-0, 9-2 και 16-6 και κατέκτησε τη νίκη με 25-14.
Από εκεί και μετά όμως άπαντες έπεσαν στα τηλέφωνα για να μάθουν την εξέλιξη στη Νέα Σμύρνη.

Μια εξέλιξη που δεν ήταν υπέρ της Δραπετσώνας αφού η Αργυρούπολη αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο τέλος γύρισε τον αγώνα απέναντι στους «πράσινους» και με το 2-3 πήραν την νίκη και παρέμειναν στην κατηγορία στέλνοντας τους Πειραιώτες στην Β Εθνική.

Δραπετσώνα : Μαρμαρινός, Μπουλγάρου, Μοσχοβάκης, Κογκαλίδης, Γκαϊντάσοφ, Στρατηγός, Ρούσσος (λ), Μαλαματίνας, Δελιπρίμης,
Ροδίων : Μακρής, Γιώτης, Κοκολάκης, Γκένοφ, Κοτίτσας, Μόσχους, Τσακογιάννης, Προδρομίδης, Μαυράκης.

Στα μπαράζ τα Χανια

Στα μπαράζ ανόδου για την Α1 έκλεισαν θέση και τυπικά πλέον τα Χανιά επικρατώντας με 3-1 του Κύζικου Νέας Περάμου.
Οι Κρητικοί χωρίς προβλήματα φρόντισαν να πάρουν το τρίποντο και πλέον να ξεκινήσουν τα πλάνα τους για τον μεγάλο στόχο που είναι τα μπαράζ ανόδου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 3-2
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΡΟΔΙΩΝ 3-1
ΜΙΛΩΝΑΣ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2-3
ΧΑΝΙΑ – ΚΥΖΙΚΟΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 3-1
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-3 (α.α.)

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...