Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στίγγας : “Να αποφύγουμε τα πλεϊ-αουτ”

Στίγγας : “Να αποφύγουμε τα πλεϊ-αουτ”

Για τη νίκη επί της Λαμίας, την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τον δύσκολο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον Libero FM 107,4 και την εκπομπή «Ώρα για μπλε» ο κεντρικός του Ηρακλή Κάσσανδρος Στίγγας.

Ο Ηρακλής με το τρίποντο επί της Λαμίας στη Μίκρα έφθασε στους 21 βαθμούς και μόλις 1 βαθμό από την 8η θέση και τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.

Οι «κυανόλευκοι» της Θεσσαλονίκης πήραν τη νίκη που είχαν στόχο και αυτό έφερε καλή ψυχολογία.

Ο Κάσσανδρος Στίγγας μιλώντας στον Libero FM 107.4 για τη νίκη επί της Λαμίας τόνισε : «Πετύχαμε ακόμα μία σημαντική νίκη με τη Λαμία αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε μπροστά μας τρία δύσκολα παιχνίδια στα οποία πρέπει να τα δώσουμε όλα για να αποφύγουμε τα πλέι-άουτ».

Για την υποδοχή και τακτική : «Σίγουρα έχουμε δεθεί ως ομάδα και κυρίως έχουμε βελτιωθεί στην υποδοχή. Από εκεί ξεκινούν όλα, για αυτό και με σωστή υποδοχή μπορεί ο πασαδόρος μας να ακολουθήσει την τακτική που επιλέγει ο προπονητής μας. Έτσι εξηγείται και ότι πλέον παίζουμε πολύ από το κέντρο, βάση της τακτικής που θέλουμε να επιβάλουμε στο παιχνίδι μας.

Για την βαθμολογία : «Μας στεναχωρούσε να βλέπουμε τόσο καιρό την ομάδα μας να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον είμαστε μόλις ένα βαθμό πίσω από την οκτάδα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ : «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο, μπορούμε όμως να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα εφόσον παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και με έξυπνη τακτική στο σέρβις και όχι μόνο».