ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στηρίζουν Καραμπέτσο Πασπάλας και Χαριτίδου

Στηρίζουν Καραμπέτσο Πασπάλας και Χαριτίδου

Στο πλευρό του νυν προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου σε μια ακόμη εκλογική διαδικασία θα είναι ο Τάσος Πασπάλας και η Δήμητρα Χαριτίδου καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα οι υποψηφιότητές τους στον συνδυασμό Πρώτα το βόλεϊ.

Πασπάλας : «Να φέρουμε την Ομοσπονδία και το άθλημα εκεί που πραγματικά τους αξίζει»

«Το καλοκαίρι του 2016, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γιώργου Καραμπέτσου, να συμμετέχω στις εκλογές της Ομοσπονδίας και να συνεισφέρω με τις γνώσεις μου στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον οικονομικό της εξορθολογισμό.

Με τη συνετή καθοδήγηση του Προέδρου, με σύσσωμο το Δ.Σ. και την αγωνιώδη προσπάθεια του προσωπικού της Ε.Ο.ΠΕ., αποτρέψαμε το άθλημα από την αθλητική κατάρρευση και την οικονομική πτώχευση. Αξίζει να αναφέρω ότι, ο Αριθμός των κατασχετηρίων με τον ερχομό μας στην διοίκηση, έλαβε μορφή χιονοστιβάδας.

Παρόλα αυτά, επενδύσαμε άμεσα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ομοσπονδίας, δημιουργώντας μία σύγχρονη ψηφιακή πύλη (www.volleyball.gr), στην οποία προβάλλονται OnLine αγώνες, με πλήρη καταγραφή και αρχειοθέτηση των στατιστικών δεδομένων. Βελτιώσαμε το Ηλεκτρονικό Μητρώο και δώσαμε άυλη οντότητα στα Αθλητικά Δελτία. Μηχανογραφήσαμε το Πρωτόκολλο εισερχομένων εξερχομένων εγγράφων και αυτοματοποιήσαμε τον μηχανισμό ανάρτησης εγγράφων και αποφάσεων στην “Διαφάνεια και το ΚΗΜΔΗΣ”.

Αξίζει να σημειώσουμε την υπογραφή 3ετούς μνημονίου με την Περιφέρεια Αττικής, ύψους 750 χιλ Ευρώ. Και τις μεγάλες οικονομικές ωφέλειες από τις συνεργασίες με Δήμους και Περιφέρειες σε όλη τη χώρα.

Είχαμε την χαρά να δούμε ύστερα από 10 και 18 χρόνια αντίστοιχα, τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Θέλω επίσης να επισημάνω την σπουδαία δουλειά του Προέδρου, των συνεργατών και των συναδέλφων μου στα αναπτυξιακά τμήματα, το Beach & το Snow Volley.

Διανύσαμε πολύ δρόμο και υπάρχει ακόμη άλλος τόσος, για να φέρουμε την Ομοσπονδία και το άθλημα εκεί που πραγματικά του αξίζει. Οφείλουμε στο άμεσο μέλλον, να μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τις αθλητικές μας επιδόσεις και διακρίσεις.

Το κάλεσμα του Προέδρου, να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και την επόμενη τετραετία, με βρίσκει σύμφωνο και αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή».

Ο Αναστάσιος Πασπάλας έχει εμπειρία 34 ετών στον Ιδιωτικό τομέα και στην οργάνωση και μηχανογράφηση μεγάλων επιχειρήσεων του Δημοσίου & του Ιδιωτικού τομέα. Είναι έμμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Γαλατσίου και νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Διετέλεσε Ταμίας και Πρόεδρος του τμήματος Marketing και είναι Πρόεδρος του συλλόγου “Α.Ε.Σ. Ένωση Γαλατσίου” από το 2013».

Χαριτίδου : «Τιμώντας το παρελθόν προχωράμε μπροστά»

Από την πλευρά της η Δήμητρα Χαριτίδου έχοντας ήδη μια παρουσία στα κοινά της Ομοσπονδίας στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τόνισε «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος με εμπιστεύεται και μου δίνει την δυνατότητα να είμαι υποψήφια με την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» για δεύτερη φορά.

Θέλουμε να συνεχίσουμε την τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια για την ανασύσταση του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα, πάντα μακριά από ατομικά συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες με απαρέγκλιτο στόχο να φέρουμε το βόλεϊ εκεί που του αξίζει.

Ο τομέας που ασχολήθηκα ιδιαίτερα είναι το beach – snow volleyball βοηθώντας με επιτυχία να επιστρέψει – διοργανωθεί σε κεντρικές πλατείες, όπως στη πόλη μου στην πλατεία Αριστοτέλους, και σε κοσμοπολίτικα σημεία τραβώντας τα βλέμματα των Μ.Μ.Ε. και κατακλύζοντας τα social media.

Στην διάρκεια αυτης της πορείας της τωρινής διοίκησης της Ε.Ο.ΠΕ. το μόνο εμπόδιο που υπήρξε ήταν η πανδημία αλλά αυτή η διοίκηση έχει αποδείξει οτι είναι για τα δύσκολα.

Τιμώντας το παρελθόν προχωράμε μπροστά και συνεχίζουμε».

Η Δήμητρα Χαριτίδου-Αναγνώστου είναι καθηγήτρια φυσικής Αγωγής με ενασχόληση στα κοινά της πόλης της, την Θεσσαλονίκη. Το βόλεϊ αποτελούσε και αποτελεί μέρος του τρόπου ζωής της είτε ως αθλήτρια, είτε ως μέλος των διαιτητών για μια δεκαετία με συμμετοχή ως σημειώτρια στο Κοσμοβόλεϊ, είτε ως σύζυγος, φίλη, συγγενής πολλών αθλητών που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο χώρο του βόλεϊ.