Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στις 16/10 κάνει σερβίς η Volleyleague

Στις 16/10 κάνει σερβίς η Volleyleague

H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Volleyleague ξεκίνησε καθώς ανακοινώθηκε πως το πρώτο σερβίς θα δοθεί στις 16 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος και του League Cup “Νικος Σαμαράς” θα πραγματοποιηθούν στο Κορωπί την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Στην κλήρωση θα βραβευτούν οι αθλητές, προπονητές και διαιτητές που στελέχωσαν την κορυφαία ομάδα της σεζόν 2020-21 όπως αναδείχτηκε από την ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων. Θα τιμηθούν επίσης οι Εθνικές ομάδες ανδρών γυναικών, ο Σωτήρης Πανταλέων για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ και οι ομάδες του Αστέρα Νίκαιας και του Πήγασου Πολίχνης για την κατάκτηση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Κάτω 18 και Κάτω 21 ετών αντίστοιχα.

Παράλληλα αποφασίστηκε ο αγώνας του Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κατόχου του League Cup Νικος Σαμαράς Φοίνικα Σύρου να διεξαχθεί στην Ρόδο στις 24 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος ενημέρωσε τα μέλη της Λίγκας  για τη συμφωνία της διοργανώτριας με την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. σχετικά με τις διοργανώσεις της σεζόν 2021-22, ενώ έγινε ενημέρωση σχετικά και με τους φακέλους των Τ.Α.Α. στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αδειοδότηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος 2021-22 κυρίως ως προς το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος σε περίπτωση νέου γενικού lock down αλλά και θέματα για το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει για όλα τα ΤΑΑ και όλους του φετινούς αγώνες.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
16/09/2021

Στην Ερμούπολη ο Peter Michalovic

Στην Ερμούπολη βρίσκεται πλέον ο 31χρονος Σλοβάκος διαγώνιος Peter Michalovic ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του...